Γενικό Top 10

Νέες Κυκλοφορίες

Προσφορές

Εκδηλώσεις(Δείτε περισσότερα)

 • 19 Oct 12:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Αφροδίτη Βακάλη

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Χαρακιές πάνω στον χρόνο της Αφροδίτης Βακάλη. Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα και ο φιλόλογος Λεωνίδας Μπανάκος.
 • 19 Oct 13:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Μαρία Ρουσάκη

  Οι εκδόσεις Μίνωας και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Η βιβλιοθήκη του Τίποτα της Μαρίας Ρουσάκη. Μετά την αφήγηση θα ακολουθήσει διαδραστικό παιχνίδι και χειροτεχνία. Είσοδος ελεύθερη Για παιδιά από 4 ετών και άνω
 • 19 Oct 18:00
  Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 7

  Παρουσίαση-Ενημέρωση Σεμιναρίων στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης

  Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων δημιουργικής γραφής, διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων παρουσιάζουν τις θεματικές ενότητες του νέου κύκλου σεμιναρίων Φθινόπωρο 2019. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές του δέκατου τρίτου κύκλου σπουδών μας, να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για το σεμινάριο που τον ενδιαφέρει και να λύσει οποιεσδήποτε απορίες του. Αναλυτικές πληροφορίες στο www.ianos-seminaria.gr.
 • 19 Oct 21:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  «Το μουσικό ρολόι του 20ου αιώνα» | Παλιά τραγούδια με τον Δαυίδ Ναχμία

  Το «Μουσικό Ρολόι του 20ου Αιώνα» είναι μία ζωντανή συνέχεια της ομώνυμης ραδιοφωνικής εκπομπής του Δαυίδ Ναχμία στο Τρίτο Πρόγραμμα με επιλογές των ωραιότερων τραγουδιών απ’ τη φαρέτρα της εκπομπής. Τραγουδούν: Θάνος Πολύδωρας και Εβελίνα Νικόλιζα Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€ Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO
 • 21 Oct 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Αρίσταρχος Παπαδανιήλ

  Οι εκδόσεις Syllipsis και ο IANOS παρουσιάζουν το poster book Ήταν μια φορά ένας κομίστας στην TV (Η Πολυκατοικία) του Αρίσταρχου Παπαδανιήλ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βασίλης Θωμόπουλος σκηνοθέτης («Η Πολυκατοικία») Αλέξανδρος Κακαβάς πρόεδρος Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Βασίλης K. Καραμητσάνης πρόεδρος ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ / Animasyros / Δ.Σ. της ΕΛΣ Soloup (Αντώνης Νικολόπουλος) σκιτσογράφος-δρ. Πολιτισμικής Eπικοινωνίας Παν/μίου Αιγαίου Την ημέρα της εκδήλωσης, στο IANOS Café, θα πραγματοποιηθεί έκθεση των σχεδίων που περιέχονται στο poster book.
 • 21 Oct 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Μένιος Σακελλαρόπουλος

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Πικρό γάλα του Μένιου Σακελλαρόπουλου.Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης υπουργός Επικρατείας, ο συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Ηπειρώτης μουσικός και ερμηνευτής Δημήτρης Υφαντής.
: Billy Bragg & Wilco - Eisler On The Go