Γενικό Top 10

Νέες Κυκλοφορίες

Προσφορές

Εκδηλώσεις(Δείτε περισσότερα)

 • 18 Jun 13:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Αριστοφάνους «Εκκλησιαζουσες» σε διασκευή-σκηνοθεσία Αλεξάνδρου Ρήγα

  Στον ΙΑΝΟ θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε διασκευή-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, που θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018.
 • 18 Jun 18:00
  Αθήνα IANOS, GOLDEN HALL

  Ιωάννα Κορομηλά & Σπύρος Πετρουλάκης | Καλοκαιρινές αποδράσεις

  Ο IANOS ARTSHOP@GOLDEN HALL σας προσκαλεί σε Art Event της εικαστικού Ιωάννας Κορομηλά και υπογραφή βιβλίου του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου Αμαλία των εκδόσεων Μίνωα. Ταυτόχρονα το κοινό θα ξεναγηθεί στην καινούργια δουλειά της Ιωάννας Κορομηλά, σε καλοκαιρινές τσάντες και εικαστικό κόσμημα. Διάρκεια έκθεσης: 18/6 - 14/7/18 Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS ARTSHOP στο ισόγειο του Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).  
 • 18 Jun 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  André Gerolymatos

  Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Εμφύλιος. Ελλάδα 1943-1949. Ένας διεθνής πόλεμος του André Gerolymatos. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λουκάς Τσούκαλης  συγγραφέας-καθ. Ευρωπαϊκής Οργάνωσης, Πανεπιστήμιο Αθηνών Αντώνης Παπαγιαννίδης δημοσιογράφος Την παρουσίαση θα συντονίσει ο διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», Πάνος Αμυράς.
 • 19 Jun 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Σωτήρης Γλυκοφρύδης

  Οι εκδόσεις Μένανδρος / Αλκυών και η Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο 6ος π.Χ. Αιών-Η Αρχή της Μετακύλησης των Ιδεών σε Ανατολή και Δύση του Σωτήρη Γλυκοφρύδη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πέτρος Δούκας οικονομολόγος-πρ. υφυπουργός Δημήτρης Ιατρόπουλος ποιητής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης συγγραφέας Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Γιώργος Κωνσταντής, Τζωρτζίνα Κώνστα και Μίνα Χειμώνα.
 • 19 Jun 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Χρήστος Γιανναράς

  Ο Χρήστος Γιανναράς συνομιλεί με τους αναγνώστες του, με αφορμή το βιβλίο του Ελληνοκεντρικός εκσυγχρονισμός των εκδόσεων ΙΑΝΟS. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr
 • 20 Jun 12:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  5ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» | Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2018

  Στον ΙΑΝΟ θα πραγματοποιηθεί και φέτος η παρουσίαση προγράμματος του 5ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» | Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2018, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTiki Μαράϊκε Ηλιού Ντέ Κόνινγκ, στο Κρανίδι της Ερμιονίδας.
: Lena Horne - Love For Sale