Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

Νέες Κυκλοφορίες

Προσφορές

Εκδηλώσεις(Δείτε περισσότερα)

 • 21 Nov 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Αργύρης Σ. Μάρδας

  Οι εκδόσεις Λιβάνη και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Expansion Chronicles: Αναγέννηση, του Αργύρη Σ. Μάρδα. Την παρουσίαση συμπληρώνει η ηθοποιός Μέλπω Κωστή και πλήθος επώνυμων καλεσμένων που θα μιλήσουν για το βιβλίο, την αυτογνωσία και την προσωπική Αναγέννηση. Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά από τη τραγουδίστρια και ψυχολόγο, Γιάννα Φαφαλιού.    
 • 22 Nov 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Αντιγόνη Λυμπεράκη

  Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αντιγόνης Λυμπεράκη, Γυναίκες στην οικονομία από τη σειρά "Μικρές Εισαγωγές". Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Υπουργός Οικονομικών Κάλλια Καμπουρίδου, επιχειρηματίας Αντιγόνη Λυμπεράκη, συγγραφέας του βιβλίου, καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ξένια Κουναλάκη
 • 22 Nov 19:00
  Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 7

  Oμάδα Eκπαιδευτικών Πρόταση

  Η ομάδα εκπαιδευτικών Πρόταση και το 1o Γενικό Λύκειο Συκεών παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ τη διδακτική πρόταση του φιλολόγου Κωνσταντίνου Θεοχαρίδη με θέμα: «Βιωματική προσέγγιση και πολυτροπικά κείμενα στην παράλληλη διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της Α΄Λυκείου. Μια πρόταση..».
 • 22 Nov 20:30
  Αθήνα ΣΤΑΔΙΟΥ 24

  Συναντήσεις Με Συγγραφείς στο cafe του ΙΑΝΟΥ | Τάκης Θεοδωρόπουλος

  Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Τάκη Θεοδωρόπουλο. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τη συμμετοχή του κοινού. Είσοδος ελεύθερη. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
 • 23 Nov 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Παναγιώτης Νούτσος

  Οι εκδόσεις Παπαζήση και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Γνώσης «Επί-γνωση» του Παναγιώτη Νούτσου. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο αρχιτέκτων και ιστορικός τέχνης Κώστας Καζαμιάκης.
 • 23 Nov 19:00
  Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 7

  Αργυρώ Μαργαρίτη

  Η Αργυρώ Μαργαρίτη παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Γέρση. Είσαι το κόκκινο στο αίμα μου, εκδόσεις Ψυχογιός. Θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Νιγδέλης Διευθυντής Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, Κωνσταντίνος Αρ. Αγιαννίδης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ένωσης Συλλαίων Ελλάδος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία Ελληνικής Ένωσης Μουσικής Εκπαίδευσης με μαέστρο την Εριφύλη Δαμιανού. Με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλαίων.
: Άγνωστο
: Άγνωστο