Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

Νέες Κυκλοφορίες

Προσφορές

Εκδηλώσεις(Δείτε περισσότερα)

 • 19 Jun 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Σωτήρης Γλυκοφρύδης

  Οι εκδόσεις Μένανδρος / Αλκυών και η Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο 6ος π.Χ. Αιών-Η Αρχή της Μετακύλησης των Ιδεών σε Ανατολή και Δύση του Σωτήρη Γλυκοφρύδη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πέτρος Δούκας οικονομολόγος-πρ. υφυπουργός Δημήτρης Ιατρόπουλος ποιητής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης συγγραφέας Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Γιώργος Κωνσταντής, Τζωρτζίνα Κώνστα και Μίνα Χειμώνα.
 • 19 Jun 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Χρήστος Γιανναράς

  Ο Χρήστος Γιανναράς συνομιλεί με τους αναγνώστες του, με αφορμή το βιβλίο του Ελληνοκεντρικός εκσυγχρονισμός των εκδόσεων ΙΑΝΟS. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr
 • 20 Jun 12:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  5ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» | Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2018

  Στον ΙΑΝΟ θα πραγματοποιηθεί και φέτος η παρουσίαση προγράμματος του 5ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» | Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2018, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTiki Μαράϊκε Ηλιού Ντέ Κόνινγκ, στο Κρανίδι της Ερμιονίδας.
 • 20 Jun 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

  Οι Εκδόσεις ΠΝΟΕΣ λόγου & τέχνης και ο IANOS παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Απονειρευτή (Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου), Η τριλογία της ζωής. Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αρετή Γκιωνάκη εκδότρια-συγγραφέας (εκδόσεις ΠΝΟΕΣ λόγου & τέχνης) Γιώργος Παπακώστας ποιητής Κατερίνα Παπακώστα βουλευτής Τόνις Χατζηδημητρίου-Breidel συγγραφέας Ποιήματα θα διαβάσουν οι: Αγγέλα Σιδηροπούλου ηθοποιός-τραγουδίστρια Ιάκωβος Μυλωνάς ηθοποιός-συγγραφέας-σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί: Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Μουταφτσής και Πολυτίμη Αλεξάνδρα Καλομοίρη. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας Γιάννης Τοπσόγλου.
 • 20 Jun 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Tηλέμαχος Κώτσιας

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο του Tηλέμαχου Κώτσια, Σινική μελάνη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βαγγέλης Κούτας συγγραφέας Παντελής Καρκαμπάσης πρ. Πρέσβυς της Ελλάδος στα Τίρανα Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Παρέμβαση θα κάνει ο μουσικός Χρήστος Μάστορας.
 • 21 Jun 21:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Γιώργος Αλτής

  Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν στον IANO το βιβλίο του Γιώργου Αλτή, Λαϊκά πορτρέτα ΙΙ. Γιάννης Σταματίου - Σπόρος Ι Μανώλης Χιώτης. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πάρις Μήτσου μουσικός τηλεοπτικός παραγωγός Κώστας Μπαλαχούτης δημοσιογράφος-συγγραφέας Συνθέσεις (και ηχογραφήματα που συμμετείχαν) των Γιάννη Σταματίου - Σπόρου και Μανώλη Χιώτη θα ακουστούν από τους μπουζουξήδες και τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.
: The Church - Under The Milky Way