Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

Νέες Κυκλοφορίες

Προσφορές

Εκδηλώσεις(Δείτε περισσότερα)

 • 26 Sep 18:00
  Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 7

  Farid Abudhier | Πολιτικές επιρροές στα Μέσα Ενημέρωσης της Παλαιστίνης

  Tο AdvancedMediaInstitute, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και το περιοδικό «δημοσιογραφία» διοργανώνουν στον ΙΑΝΟ διάλεξη με θέμα: Πολιτικές επιρροές στα Μέσα Ενημέρωσης της Παλαιστίνης. Θα μιλήσει ο ο Παλαιστίνιος καθηγητής Δημοσιογραφίας Farid Abudhier. Η ομιλία θα γίνει στα αγγλικά, με ελληνική μετάφραση. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
 • 26 Sep 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Ανακοίνωση νικητών του διαγωνισμού διηγήματος 2018 του ΙΑΝΟΥ «H ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ»

  Ο ΙΑΝΟS σας προσκαλεί στην ανακοίνωση των νικητών του Μεγάλου Διαγωνισμού Διηγήματος που οργάνωσε, με θέμα «Η Αθήνα και το βιβλίο». Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους: Ρέα Γαλανάκη συγγραφέα, Κωνσταντίνο Μπούρα ποιητή και Διονύση Μαρίνο συγγραφέα, θα ανακοινώσει τα 50 καλύτερα διηγήματα που επιλέχθηκαν, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε μία ειδική συλλεκτική συλλογή διηγημάτων των Εκδόσεων IANOS. Επίσης, σε αυτήν τη βραδιά θα διαβαστούν τα 10 διηγήματα με την υψηλότερη βαθμολογία. Σας περιμένουμε! Είσοδος ελεύθερη Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr
 • 27 Sep 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Νόρα Πυλόρωφ

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Συνένοχοι της Νόρας Πυλόρωφ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αμαλία Βαρότση-Ραγκούση υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Πρόεδρος της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδας Σόνια Ζαχαράτου δημοσιογράφος-συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης συγγραφέας Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.
 • 28 Sep 18:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Έλενα Παπαϊωάννου

  Οι Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. παρουσιάζουν στον ΙΑΝO το βιβλίο της Έλενας Παπαϊωάννου, Η τέχνη της αναπνοής. Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Ζηνοβία Σαπουνά.
 • 28 Sep 20:30
  Αθήνα Σταδίου 24

  Σοφία Μηλιώτη

  Οι εκδόσεις Gutenberg και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο της Σοφίας Μηλιώτη, Η Επίδραση της Διδασκαλίας του Νεοπλατωνισμού στη Νεοελληνική Λογοτεχνία. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Άγγελος Καλογερόπουλος ποιητής-δρ. Μουσικολογίας-καθ. Μέσης Εκπαίδευσης Δημήτρης Κουτσούγερας φιλόλογος καθ. Μέσης Εκπαίδευσης-συγγραφέας Νίκος Μπακουνάκης τακτ. καθ. Παντείου Πανεπιστημίου-συγγραφέας Τη συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης και συγγραφέας, Σταύρος Ζουμπουλάκης.
 • 29 Sep 11:00
  Αθήνα Σταδίου 24

  Νίκη Σελίμη

  Οι εκδόσεις ∆ιάπλαση και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Πες μου, Οδυσσέα της Νίκης Σελίμη, σε εικονογράφηση της Έρσης Σπαθοπούλου. Είσοδος ελεύθερη Για παιδιά από 4 ετών και άνω
: Marianne Faithfull - The Ballad Of Sexual Dependency