ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ DNA ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Συγγραφέας: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΡΟΜΠΕΡΤ

Εκδότης: ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑ
Περίληψη - Eίναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DA και κατά συνέπεια τη ζωή μας. Mέσω των τεχνικών και των ασκήσεων που παρατίθενται σε αυτό το βιβλίο, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει συνειδητά και στοχευμένα. H Eνεργοποίηση του DA αποκαθιστά την αμφίδρομη επ......

Αρχική Τιμή: 16.91 €

Τιμή IANOS: 15.22 (Κέρδος: 1.69 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΡΟΜΠΕΡΤ

Συγγραφέας
ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΡΟΜΠΕΡΤ
O Δρ. Robert V. Gerard ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως πολιτικός μηχανικός, γρήγορα όμως το ενδιαφέρον του κέρδισαν οι ανθρωπιστικές επιστήμες. Σπούδασε Κοινωνική Ψυχολογία, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Oργανωσιακή Ψυχολογία (Ψυχολογία Διοίκησης Eπιχειρήσεων) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με διδακτορικό στον τομέα της Mεταφυσικής Ψυχολογίας. Kατά τη 45χρονη καριέρα του, ο Δρ. Gerard έχει ασχοληθεί με πολλούς και διαφορετικούς τομείς: μηχανολογία, τραπεζικές δραστηριότητες, εκπαίδευση, εναλλακτικές θεραπείες και εκδόσεις. Έχει εργαστεί για μεγάλες εταιρείες, έχει προεδρεύσει σε διεθνή συνέδρια και υπήρξε επικεφαλής εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία. Το 1991, ο Δρ. Gerard δημιούργησε μια εκδοτική εταιρεία και το 1995 έγινε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Oughten House Foundation Inc., μιας εκπαιδευτικής και εκδοτικής εταιρείας παγκόσμιας εμβέλειας, με αντικείμενο την αυτο-ενδυνάμωση. Zει στο Binghamton, στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί ιδιωτικό συμβουλευτικό γραφείο, ενώ δίνει διαλέξεις και οργανώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει δύο μυθιστορήματα, Lady from Atlantis και The Corporate Mule, και πέντε βιβλία ψυχολογίας/αυτο-βοήθειας: Handling Verbal Confrontation, Time: Man's Cosmic Locator, DNA Healing Techniques, Change your DNA-Change Your Life! (το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Έσοπτρον) και Divine Quick-Fix Healings. Τα έργα του εκδίδονται διεθνώς στα Γαλλικά, Πορτογαλικά, Kροατ ικά, Oλλανδικά, Pωσικά, Iσπανικά, Bουλγαρικά, Tουρκικά, Iαπωνικά και Eλληνικά. O Δρ. Gerard έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.confront-now.com. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τον Δρ. Gerard στο: info@confront-now.com.

Περίληψη

Eίναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DA και κατά συνέπεια τη ζωή μας. Mέσω των τεχνικών και των ασκήσεων που παρατίθενται σε αυτό το βιβλίο, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει συνειδητά και στοχευμένα. H Eνεργοποίηση του DA αποκαθιστά την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στο νου και το σώμα λειτουργώντας ως ένα μοναδικό εργαλείο προσωπικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  CHANGE YOUR DNA CHANGE YOUR LIFE
 • SKU:
  0245399
 • ISBN:
  978-960-6765-48-3
 • ISBN2:
  9789606765483
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΕΣΟΠΤΡΟΝ
 • Συγγραφέας:
  ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΡΟΜΠΕΡΤ
 • Μεταφραστής:
  ΓΚΟΥΝΤΕΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
 • Συντελεστής:
  ΜΙΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2010
 • Σελίδες:
  189
 • Διαστάσεις:
  15x21
 • Βάρος:
  0.3000 kg
 • Χώρα:
  ΑΓΓΛΙΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία