ΑΝΔΡΑΣ ΑΞΙΑΣ

Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ

Εκδότης: ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Περίληψη - Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Άνδρας Αξίας; Ο Άνδρας Αξίας, είναι αυτός που έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και αναλαμβάνει την ευθύνη να την κάνει πραγματικότητα. Ο τρόπος που τιθασεύει τους εσωτερικούς του φόβους, οι κατευθύνσεις που δίνει στην εσωτερική του ηθική πυξίδα και οι θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να το......

Αρχική Τιμή: 22.90 €

Τιμή IANOS: 20.61 (Κέρδος: 2.29 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

Περίληψη

Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Άνδρας Αξίας; Ο Άνδρας Αξίας, είναι αυτός που έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και αναλαμβάνει την ευθύνη να την κάνει πραγματικότητα. Ο τρόπος που τιθασεύει τους εσωτερικούς του φόβους, οι κατευθύνσεις που δίνει στην εσωτερική του ηθική πυξίδα και οι θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να τοποθετήσει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή, είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εξέλιξή του. Ο Άνδρας Αξίας γνωρίζει πώς να δίνει λύσεις στα προβλήματα που τον εμποδίζουν να φλερτάρει τις γυναίκες που θέλει πραγματικά. Μεταχειρίζεται συμπεριφορές που δημιουργούν έλξη και επιθυμία, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Τολμά να αναλαμβάνει δράση με τρόπο αρρενωπό και γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του την ώρα που τον «απειλούν». Γνωρίζει τα 6 στάδια της προσέγγισης και τα χρησιμοποιεί βήμα- βήμα μέχρι την τελική επιτυχία! Το νέο βιβλίο δεν αποτελεί εργαλείο χειραγώγησης των γυναικών. Αντίθετα, συμβάλει στη βελτίωση των ανδρών ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι οι γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι οι άνδρες δεν τις φλερτάρουν ή το κάνουν με αδέξιο τρόπο. Ο «Άνδρας Αξίας» είναι λοιπόν το πρώτο βήμα ώστε να γίνει ξανά το φλερτ μία μαγική διαδικασία ανάπτυξης των ανθρώπινων σχέσεων.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0475353
 • ISBN:
  978-960-6765-95-7
 • ISBN2:
  9789606765957
 • Εκδότης:
  ΕΣΟΠΤΡΟΝ
 • Συγγραφέας:
  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
 • Συντελεστής:
  ΣΤΕΦΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2019
 • Σελίδες:
  303
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.3900 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

ΕπιτέλουςReview by Ηλίας
Όπως λέει ο τίτλος, να βάλεις τάξη στο χάος. Δεν διαβάζω πολλά λογοτεχνικά. Κυρίως μελέτες. Αυτό το βιβλίο το πήρα χωρίς να περιμένω πολλά απλά και μόνο επειδή άκουσα το σουσουρο που γίνεται γύρω από αυτό.

Εντυπωσιάστηκα από την απλότητα χειρισμού δύσκολων εννοιών. Το διάβασα πολύ γρήγορα και μετά είδα το τι κάνουν οι συγγραφείς στο youtube. επιτέλους κάτι τόσο υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα.

Αν θες να διαβάσεις ένα βιβλίο για την ανθρώπινη συμπεριφορά και είσαι άνδρας πραγματικά είναι κάτι αξιόλογο. Αν είσαι γυναίκα, σίγουρα θα βρεις κάτι να μάθεις για τους άνδρες. Αλλά είναι και ένα εξαιρετικό δώρο για φίλους.

(Αναρτήθηκε στις 20/8/2019)
απλά υπέροχοReview by Γεράσιμος
Ασχολούμαι καιρό με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης. Αυτό το βιβλίο δείχνει ότι οι συγγραφείς ξέρουν τι λένε και έχουν εμπειρία. Πολύ καλογραμμένο και προσεγμένο. (Αναρτήθηκε στις 19/8/2019)
Βαθμολογία