ΑΠΟ ΤΗΝ 25Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΩΡΑ

Συγγραφέας: ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΥ ΒΙΡΓΚΙΛ

Εκδότης: ΑΡΜΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
Περίληψη - Για να κρύβει ο άνθρωπος μια επίμονη δίψα για κάτι που μοιάζει - στον σχετικό κόσμο μας – ανύπαρκτο, θα πρέπει, κάπου, κάπως, να υπάρχει. Ναι, υπάρχει ο αληθινός έρωτας που όλοι γυρεύουμε, σπάνια αλλά συμβαίνει, γι΄αυτό επιμένουμε. Ναι, υπάρχει η νέα γη που υποψιαζόταν μαγνητισμένος ο Κολόμβος. Ναι, υπάρχει ο Θεός που μας τραβάει ακόμα και να μαρτυ......

Αρχική Τιμή: 12.72 €

Τιμή Web: 8.90 (Κέρδος: 3.82 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΥ ΒΙΡΓΚΙΛ

Συγγραφέας
ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΥ ΒΙΡΓΚΙΛ
Ο διάσημος Ρουμάνος μυθιστοριογράφος Βίργκιλ Γκεοργκίου, γεννήθηκε το 1916 στο Ραζμποένι Νεάμτς της επαρχίας Μολδαβίας. Σπούδασε θεολογία και φιλοσοφία στα Πανεπιστήμια Βουκουρεστίου και Χαϊδελβέργης. Υπηρέτησε στο διπλωματικό κλάδο. Το 1963 χειροτονήθηκε πρεσβύτερος στο Παρίσι, όπου απεβίωσε το 1992. Ήταν πολυγραφότατος συγγραφέας. Τον απασχόλησαν η ιστορία και η Εκκλησία της Ρουμανίας. Το πιο γνωστό έργο του είναι, "Η εικοστή Πέμπτη ώρα", που σημείωσε μεγάλη εκδοτική επιτυχία.

Περίληψη

Για να κρύβει ο άνθρωπος μια επίμονη δίψα για κάτι που μοιάζει - στον σχετικό κόσμο μας – ανύπαρκτο, θα πρέπει, κάπου, κάπως, να υπάρχει. Ναι, υπάρχει ο αληθινός έρωτας που όλοι γυρεύουμε, σπάνια αλλά συμβαίνει, γι΄αυτό επιμένουμε. Ναι, υπάρχει η νέα γη που υποψιαζόταν μαγνητισμένος ο Κολόμβος. Ναι, υπάρχει ο Θεός που μας τραβάει ακόμα και να μαρτυρήσουμε. Και ναι, ο ιδανικός, τέλειος πατέρας, υπάρχει. Δεν είναι μόνο σκληρός, εξουσιαστής, ερωτικός αντίζηλος, απογοητευμένος από τον γιο και ο γιος απογοητευμένος από τον πατέρα, πήχης σαδιστικά υψηλός ισόβια, και όλα όσα διατυπώνει, με το δίκιο της ανήσυχη , η ψυχολογία. Ένας άγιος πατέρας είναι εφικτός. Το φανερώνει με λεπτομέρειες, με διάφανο, λιτό, βιωματικότατο τρόπο ο Βιργκίλ, ο γιος του Κωνσταντίν Γκεοργκίου. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αποτυπώνονται εικόνες οικογενειακής αθλιότητας, εγκλήματα, διαστροφές, δαιμονικοί εγωισμοί, κακοποιήσεις και ταυτόχρονα να ξετυλίγεται μια σχέση γιου και πατέρα. Με τον τύπο των ήλων νωπότατο, με την ποιότητα του γιου ισχυρή απόδειξη βαθιάς παιδαγωγίας. Και παντού ο ρεαλιστικότατος κόσμος των θαυμαστών, η υπέρβαση μιας καλά οργανωμένης ιστορικής κόλασης. Χάρη σε ένα πατέρα, ιεράς ξυπόλυτο, που λέει στα παιδία του: «Είμαι το άλογο του Χριστού. Ο Θεός καβαλάει πάνω μου σαν άλογο».

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0327384
 • ISBN:
  978-960-527-843-4
 • ISBN2:
  9789605278434
 • Εκδότης:
  ΑΡΜΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΥ ΒΙΡΓΚΙΛ
 • Μεταφραστής:
  ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΩ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2014
 • Σελίδες:
  223
 • Διαστάσεις:
  13x21
 • Βάρος:
  0.2400 kg
 • Χώρα:
  ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Free the Robots - Jazzhole