ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΞΑΡΙ

Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκδότης: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Η επιστροφή δεν προμήνυε τίποτα καλό. Στην αρχή επικράτησε αμηχανία. Ακολούθησε εκνευρισμός, όταν αυτός ψύχραιμα -με μολύβι και χαρτί που λέμε-υπολόγισε ότι, μετά τις αντιπαροχές και τις εντάξεις στο σχέδιο πόλης, το μερτικό του ήταν πολύ μεγαλύτερο από όσα έτρωγε σε μετρητά τα χρόνια της ασωτίας. Ήταν καλά μελετημένος με συμβουλές από δικηγόρους και μεσίτες κι ......

Αρχική Τιμή: 8.00 €

Τιμή IANOS: 7.20 (Κέρδος: 0.80 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγγραφέας, Μεταφραστής
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννος Κωνσταντίνου γράφει για το κρασί εδώ και δεκατρία χρόνια. Ασχολείται με αυτό ακόμα περισσότερα. Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά έντυπα στην Κύπρο και το εξωτερικό και έχει εκδώσει έξι βιβλία, τέσσερα στα ελληνικά και δύο στα αγγλικά. Το βιβλίο του "Τhe Cyprus Wine Guide" έχει διακριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό βιβλίων γεύσης "Gourmand World Cookbook Awards" ως ο καλύτερος οδηγός κρασιού στον κόσμο για το 2006. Το ίδιο βιβλίο έχει, επίσης, κερδίσει κι άλλα σημαντικά βραβεία, όπως Βραβείο Εκδοτικής Αρτιότητας 2009, που του απονεμήθηκε από τη Βιβλιογραφική Εταιρεία Κύπρου. Επίσης, το βιβλίο "Ανακαλύπτω το κρασί" ("Μεταίχμιο") έχει ψηφιστεί στα Gourmand International Awards ως το καλύτερο βιβλίο κρασιού στα ελληνικά για το 2009 και έχει περιληφθεί στα τέσσερα καλύτερα του κόσμου στην κατηγορία Wine Education. Το "Ημερολόγιο 2011: Ανακαλύπτω το κρασί" ("Μεταίχμιο") περιλήφθηκε επίσης στα τρία καλύτερα βιβλία του κόσμου στην κατηγορία Best Drinks Education Book για το έτος 2010.

Περίληψη

Η επιστροφή δεν προμήνυε τίποτα καλό. Στην αρχή επικράτησε αμηχανία. Ακολούθησε εκνευρισμός, όταν αυτός ψύχραιμα -με μολύβι και χαρτί που λέμε-υπολόγισε ότι, μετά τις αντιπαροχές και τις εντάξεις στο σχέδιο πόλης, το μερτικό του ήταν πολύ μεγαλύτερο από όσα έτρωγε σε μετρητά τα χρόνια της ασωτίας. Ήταν καλά μελετημένος με συμβουλές από δικηγόρους και μεσίτες κι αντίγραφα μερίδων από τα υποθηκοφυλακεία. Είπαμε, άλλο άσωτος, άλλο άσχετος. Υπολόγισαν κόστη και έξοδα: φτου κι απ' την αρχή αποδοχές, νέοι εξ αδιαιρέτου συσχετισμοί, διανομές με σικέ χρησικτησίες κι άνοιγμα περαιωμένων φακέλων στην εφορία. Το σκέφτηκαν και του 'παν να κάτσουν γύρω από 'να τραπέζι να τα βρούνε βραδερφέ. Τα πήραν όμως, κυριολεκτικά, στο κρανίο μόλις ήρθε το φαγητό κι εκείνος τους είπε "φάτε εσείς, εγώ είμαι βετζετέριαν". Και δουλειά δεν θα γινόταν με δαύτον και τζάμπα το σφάξαν το μοσχάρι το σιτευτό.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0466559
 • ISBN:
  978-960-458-895-4
 • ISBN2:
  9789604588954
 • Εκδότης:
  ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
 • Συγγραφέας:
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
 • Συντελεστής:
  ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2019
 • Σελίδες:
  80
 • Διαστάσεις:
  17x20
 • Βάρος:
  0.1900 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Daniel Rodriguez - Danny Boy