ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Συγγραφέας: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜ.

Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το ίδιο κίνητρο που με οδήγησε να γράψω το βιβλίο "Γνωμικά αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μαλλιάρης-Παιδεία", είναι καιγι' αυτό το βιβλίο. Τότε, με τα γνωμικά, αφού τα επεσήμανα, θεώρησα πως έπρεπε να τα κάνω γνωστά στους φίλους, τους γνωστούς, τους συγγενείς και τους συντρόφους. Τα αποσπάσματα αυτά έκρινα πως θα δώσουν χ......

Αρχική Τιμή: 12.00 €

Τιμή IANOS: 10.80 (Κέρδος: 1.20 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜ.

Συγγραφέας
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜ.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25.5.1926. Άρχισε την καριέρα ωε ρεπόρτερ σε μια εφημερίδα της πόλης του "ΝΕΑ ΑΛΗΘΕΙΑ" όπου εργάσθηκε πάνω από έξι χρόνια. Από το 1952 ζει στην Ιταλία. Το 1954 πήρε δίπλωμα στο Πειραματικό Κέντρο Κινηματογράφου της Ρώμης ως οπερατέρ. Είναι παντρεμένος με μια Ιταλίδα και έχει δυο παιδιά. Άρχισε την καριέρα του στην RAI το 1957 ως οπερατέρ του δελτίου ειδήσεων του TELEGIORNALE UNO.Το 1978 πέρασε τις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως δημοσιογράφος. Συνταξιούχος από το 1992 ζει ανάμεσα στην Ελλάδα, την Αυστρία και τη Ρώμη.

Περίληψη

Το ίδιο κίνητρο που με οδήγησε να γράψω το βιβλίο "Γνωμικά αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μαλλιάρης-Παιδεία", είναι καιγι' αυτό το βιβλίο. Τότε, με τα γνωμικά, αφού τα επεσήμανα, θεώρησα πως έπρεπε να τα κάνω γνωστά στους φίλους, τους γνωστούς, τους συγγενείς και τους συντρόφους. Τα αποσπάσματα αυτά έκρινα πως θα δώσουν χαρά και γνώση στους συνανθρώπους μου, στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Το είδος τους είναι ποικίλο, είναι ιστορικής και φιλοσοφικής σημασίας. Δεν απουσιάζουν και άλλου είδους κείμενα, που δυσκολεύομαι να τα κατατάξω. Η αντίληψή μου για τον κόσμο, στους φίλους και γνωστούς είναι φανερή. Είμαι της υλιστικής αντίληψης και επικούρειος. Όμως από τις επιλογές των αποσπασμάτων στο βιβλίο, κανείς δεν μπορεί να με κρίνει πως δεν περιέλαβα και αποσπάσματα που δεν έχουν σχέση με την ιδεολογία μου. Αγαπώ την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, και γι' αυτά αναλώνω τη ζωή μου και την ψυχή μου.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0358528
 • ISBN:
  978-960-457-566-4
 • ISBN2:
  9789604575664
 • Εκδότης:
  ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜ.
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2015
 • Σελίδες:
  294
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.6400 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία