ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ

Συγγραφέας: ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΣ

Εκδότης: ΤΟΠΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Σκίτσα εφημερίδας, εφήμερα, φτιαγμένα απ’ τα μολύβια και τα πενάκια του γελοιογράφου Πάνου Ζάχαρη, καταδικασμένα να ζήσουν όσο κρατά μια γρήγορη ματιά: μισό λεπτό… Μισό λεπτό τότε, τι θέλουν σ’ ένα βιβλίο; Να γλιτώσουν από τον χρόνο, να μαζέψουν σκόνη βιβλιοθήκης, να καλογεράσουν, να θυμίσουν. Να διασώσουν όσο μπορούν μνήμες, από γεγονότα χτεσινά που όμως θολ......

Αρχική Τιμή: 10.90 €

Τιμή Web: 7.60 (Κέρδος: 3.30 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΣ

Συγγραφέας
ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΣ
Ο Πάνος Ζάχαρης γεννήθηκε το 1982 κάτι που υπήρξε αναµφισβήτητα Αλλαγή σε σχέση µε πριν που δεν είχε γεννηθεί. Μεγαλώνοντας είδε σκύλους δεµένους µε λουκάνικα, ανθισµένα λεφτόδεντρα και έναν τυροπιτά να µην κόβει απόδειξη. ∆εν αντέδρασε. Όσο σπούδαζε στο άντρο ανοµίας του Ιστορικού Αρχαιολογικού, ανέχτηκε την ιδεολογική ηγεµονία της Αριστεράς βάζοντας κι εκείνος το λιθαράκι του σε µια πόρτα κοσµήτορα. Παράλληλα, όντας θολοκουλτουριάρης σπούδασε στη Σχολή Σκίτσου του Σπύρου Ορνεράκη. Ζει πάνω από τις δυνάµεις του κάνοντας ακραία, διχαστικά σκίτσα, κόµιξ και φωτοµοντάζ. Από τις εκδόσεις Τόπος, κυκλοφορεί το Αρνητικοί Συσχετισμοί (Τόπος 2016)

Περίληψη

Σκίτσα εφημερίδας, εφήμερα, φτιαγμένα απ’ τα μολύβια και τα πενάκια του γελοιογράφου Πάνου Ζάχαρη, καταδικασμένα να ζήσουν όσο κρατά μια γρήγορη ματιά: μισό λεπτό… Μισό λεπτό τότε, τι θέλουν σ’ ένα βιβλίο; Να γλιτώσουν από τον χρόνο, να μαζέψουν σκόνη βιβλιοθήκης, να καλογεράσουν, να θυμίσουν. Να διασώσουν όσο μπορούν μνήμες, από γεγονότα χτεσινά που όμως θολώνουν και μοιάζουν ήδη μακρινά εξαιτίας του συμπυκνωμένου πολιτικού χρόνου. Σκίτσα που γεννήθηκαν από την επικαιρότητα και παλεύουν μήπως και καταφέρουν να την ξεπεράσουν, όμορφα τακτοποιημένα σε ένα βιβλίο. «Πειραγμένες» στιγμούλες, εικονογραφημένες σκέψεις για τα γεγονότα της περιόδου 2013-2016. Χρωματιστές κραυγές και ψίθυροι για το θανατηφόρο δάγκωμα του φιδιού στο Κερατσίνι, το Πρωτογενές Πλεόνασμα γαλαζοπράσινου κυνισμού, την Ελπίδα που κάπου κόλλησε στην κίνηση. Για τα χαχανάκια Βρυξελλών και της πατρίδας μας, της Ευρώπης, τη σημαία που λασπώθηκε στην Ειδομένη. Σκίτσα που κρίνουν γιατί θέλουν να κριθούν.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0387456
 • ISBN:
  978-960-499-207-2
 • ISBN2:
  9789604992072
 • Εκδότης:
  ΤΟΠΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2016
 • Σελίδες:
  108
 • Διαστάσεις:
  24x22
 • Βάρος:
  0.4800 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία