ΑΘΕΝΣ ΣΠΕΣΙΑΛ

Συγγραφέας: ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΛΕ ΤΟΥΡ
Περίληψη - "Τρελλαίνομαι για την Αθήνα, την αγαπώ, μου κάνει κάτι, ρε παιδί μου, ακόμα με μαγεύει. Όπως τον Χατζηχρήστο που κατέβαινε για πρώτη φορά από τη Λαμία. Μπορείς να βγαίνεις μια ζωή έξω και να μην τελειώσουν ποτέ τα μαγαζιά της. Γυρνώ την πόλη από τη μια άκρη ως την άλλη. Πού έχει καλό φαγητό δε θα σας πω, γιατί απλά κι εγώ ακόμα αυτό ψάχνω. Μάζεψ......

Αρχική Τιμή: 17.90 €

Τιμή Web: 12.20 (Κέρδος: 5.70 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συγγραφέας
ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο Βασίλης Καλλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε το καλό φαγητό. Σπούδασε Μάγειρας στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης και τελείωσε τις σπουδές του στην Αγγλική & τη Γαλλική γλώσσα. Δούλεψε σε μεγάλα ξενοδοχεία στη Σκιάθο και τη Μύκονο και, μετά τη στρατιωτική του θητεία, αποφάσισε να γυρίσει όλο τον κόσμο. Με έδρα του το Παρίσι για 4 χρόνια, ταξίδεψε σε πολλές χώρες. Πιστεύει πως τα ταξίδια είναι το καλύτερο σχολείο για να βελτιώσει την τέχνη του, αλλά και γενικότερα για τη ζωή. Λατρεύει να μαγειρεύει παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, αλλά, ως ένας από τους πρωτοπόρους της νέας ελληνικής κουζίνας, από το 2004 και μετά, προτείνει στο κοινό του και σύγχρονες ελληνικές συνταγές. Το 2005 ανοίγει στο Μαρούσι, μαζί με τον καλύτερό του φίλο, το εστιατόριο «Άνετον», που δέχτηκε άριστες κριτικές, έγινε θέμα στο διεθνή τύπο και 8 χρόνια μετά συνεχίζει να προτείνει στους γκουρμέ Αθηναίους νόστιμα και σύγχρονα ελληνικά πιάτα. Από το 2005 μαγειρεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιάζει την επιτυχημένη μαγειρική εκπομπή “Food and the City”. Τα 3 τελευταία χρόνια, τον παρακολουθούμε να μαγειρεύει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και παράλληλα, στο ίδιο κανάλι, παρουσιάζει την ταξιδιωτική – μαγειρική εκπομπή «Νόστιμη γη». Έχει, επίσης παρουσιάσει την αμερικάνικη γαστρονομική εκπομπή «A slice of real Greece», που γυρίστηκε στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Τέλος, έχει εκδώσει 2 βιβλία: το best seller «Η Νέα Ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές» & το «Άθενς Σπεσιάλ» και αρθρογραφεί σε γαστρονομικά περιοδικά.

Περίληψη

"Τρελλαίνομαι για την Αθήνα, την αγαπώ, μου κάνει κάτι, ρε παιδί μου, ακόμα με μαγεύει. Όπως τον Χατζηχρήστο που κατέβαινε για πρώτη φορά από τη Λαμία. Μπορείς να βγαίνεις μια ζωή έξω και να μην τελειώσουν ποτέ τα μαγαζιά της. Γυρνώ την πόλη από τη μια άκρη ως την άλλη. Πού έχει καλό φαγητό δε θα σας πω, γιατί απλά κι εγώ ακόμα αυτό ψάχνω. Μάζεψα όμως εδώ τα αγαπημένα μου, που νιώθω σαν στο σπίτι μου. Δεν γράφω "τα καλύτερα" αλλά "τ΄ αγαπημένα μου". Έχει μεγάλη διαφορά! Ξέρετε, "καλό" και "καλό" μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, σαν τα δύο άκρα του γαλαξία. Το καλό φαγητό θα το βρείτε όμως μόνοι σας, ό,τι κι αν σας λέω εγώ. Διάθεση να έχετε για γύρες και βόλτες σε γειτονιές που ούτε ξέρετε πως υπάρχουν". Βασίλης Καλλίδης

Πληροφορίες προϊόντος

  • SKU:
    0300482
  • ISBN:
    978-960-16-5186-6
  • ISBN2:
    9789601651866
  • Εκδότης:
    ΠΑΤΑΚΗΣ
  • Συγγραφέας:
    ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  • Συντελεστής:
    ΒΑΛΛΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕΡΟΠΗ
  • Έτος κυκλοφορίας:
    2013
  • Σελίδες:
    304
  • Διαστάσεις:
    17x20
  • Βάρος:
    0.7200 kg
  • Χώρα:
    ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Billy Bragg & Wilco - Eisler On The Go