ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Συγγραφέας: ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Α. ΝΑΝΣΥ

Εκδότης: ΜΠΕΝΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Περίληψη - Οι Δημόσιες Σχέσεις αποτελούν μια επιχειρησιακή λειτουργία που γνωρίζει άνοδο τις τελευταίες δεκαετίες στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης. Παρ’ όλο που στη χώρα μας η σημασία τους δεν έχει ακόμη πλήρως αναγνωριστεί, πολλές επιχειρήσεις και στελέχη του χώρου ασχολούνται με επιτυχία με το αντικείμενο των Δ. Σ. σε μια προσπάθεια για καλύτερη και πληρέστερη αμ......

Αρχική Τιμή: 22.37 €

Τιμή IANOS: 20.13 (Κέρδος: 2.24 €)

Υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Α. ΝΑΝΣΥ

Συγγραφέας
ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Α. ΝΑΝΣΥ
Είναι καθηγήτρια διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό από το New York University (1972) και διδακτορικό από το School of Management του University of Bath της Αγγλίας (1986). Εργάστηκε ως βοηθός στο Ο.Π.Α. (πρώην ΑΣΟΕΕ) από τον Σεπτέμβριο του 1973 μέχρι τον Οκτώβριο του 1988 οπότε και εξελέγη λέκτορας. Τον Ιούλιο του 1991 εξελέγη επίκουρη καθηγήτρια, τον Ιούνιο του 1995 αναπληρώτρια και το 1999 καθηγήτρια. Έχει διδάξει στο Ο.Π.Α. (πρώην ΑΣΟΕΕ) τα μαθήματα οικονομική των επιχειρήσεων, διοίκηση προσωπικού, οργάνωση και διοίκηση, δημόσιες σχέσεις και διοίκηση παραγωγής. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και σε διάφορα σεμινάρια για επιμόρφωση στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και στελεχών από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα διοίκησης προσωπικού, οργανωτικής συμπεριφοράς, εκπαίδευσης και ανάπτυξης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και γυναικείας απασχόλησης. Από το 2001 έχει αναλάβει καθήκοντα αντιπρυτάνεως επί Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περίληψη

Οι Δημόσιες Σχέσεις αποτελούν μια επιχειρησιακή λειτουργία που γνωρίζει άνοδο τις τελευταίες δεκαετίες στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης. Παρ’ όλο που στη χώρα μας η σημασία τους δεν έχει ακόμη πλήρως αναγνωριστεί, πολλές επιχειρήσεις και στελέχη του χώρου ασχολούνται με επιτυχία με το αντικείμενο των Δ. Σ. σε μια προσπάθεια για καλύτερη και πληρέστερη αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών και των ομάδων κοινού με τις οποίες αυτές αναπτύσσουν και διατηρούν σχέσεις. Στις σελίδες που ακολουθούν γίνεται μια εισαγωγή στο περιεχόμενο και τις Εφαρμογές των Δημοσίων Σχέσεων προκειμένου οι φοιτητές να σχηματίσουν μια σύντομη αλλά περιεκτική εικόνα των διαφόρων πτυχών των Δημοσίων Σχέσεων. Η ύλη που ακολουθεί μπορεί να χρησιμεύσει σαν πλαίσιο αναφοράς για επιπλέον μελέτη σε όσους θελήσουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο των Δημοσίων Σχέσεων σε μεγαλύτερο βάθος μελλοντικά.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0200590
 • ISBN:
  960-8249-06-6
 • ISBN2:
  9608249066
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΜΠΕΝΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Α. ΝΑΝΣΥ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2008
 • Σελίδες:
  282
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.5400 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία