e-book ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΓΝΑ (pdf)

Συγγραφέας: ΠΙΠΕΡΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

Εκδότης: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Ο Θόδωρος Πιπέρης παραδίδει απλά μαθήματα μαγειρικής με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κάθε μάθημα αντιστοιχεί σε μια κατηγορία συνταγών: μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, ψάρι, κιμάς, πίτες, όσπρια, λαχανικά, σαλάτες και γλυκά. Και οι απορίες που λύνει είναι πολλές: Ποιο κομμάτι κρέας ζητάμε από το χασάπη για βραστό; Ποιο ψάρι κάνει την καλύτερη σούπα;......
Τιμή IANOS: 5.99

Αμεσα διαθέσιμο

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΙΠΕΡΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

Συγγραφέας
ΠΙΠΕΡΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
Ο Θόδωρος Πιπέρης γεννήθηκε στην Τρίπολη. Σπούδασε Σκηνογραφία, Διακόσμηση και Διαφήμιση στη Σχολή Καλών Τεχνών. Έγινε βοηθός του Γιάννη Τσαρούχη, μαζί με τον οποίο σκηνογράφησαν αρκετά έργα. Στη λιανική πώληση μπήκε από την πόρτα της διακόσμησης στα καταστήματα ΡΑΔΙΟ-ΑΘΗΝΑΙ και ΜΙΝΙΟΝ, όπου εργάστηκε ως Διευθυντής καταστήματος. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στα ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ. Οργάνωσε και διακόσμησε εκατοντάδες μικρά και μεγάλα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και δίδαξε σε πολλά σεμινάρια. Στη μαγειρική μπήκε από? το παράθυρο. Στην εταιρεία τροφοδοσίας της γυναίκας του, κατάφερε να συνδυάσει την αγάπη του για τη μαγειρική ?μαγείρευε από χόμπι για τους φίλους του? με την ομορφιά της απλής, ελληνικής κουζίνας. Αυτό δεν είναι το πρώτο του βιβλίο.

Περίληψη

Ο Θόδωρος Πιπέρης παραδίδει απλά μαθήματα μαγειρικής με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κάθε μάθημα αντιστοιχεί σε μια κατηγορία συνταγών: μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, ψάρι, κιμάς, πίτες, όσπρια, λαχανικά, σαλάτες και γλυκά. Και οι απορίες που λύνει είναι πολλές: Ποιο κομμάτι κρέας ζητάμε από το χασάπη για βραστό; Ποιο ψάρι κάνει την καλύτερη σούπα; Πώς γεμίζουμε τα γεμιστά; Οι συνταγές είναι απλές, από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με γεύσεις και αρώματα που όλοι αγαπάμε. Το βιβλίο απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα, σε φοιτητές, εργαζόμενους, σε όλους εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο, αλλά αρνούνται να ξεγελάσουν την πείνα τους με ένα γρήγορο, πλαστικό γεύμα. Επίσης, το βιβλίο αφορά όλους εκείνους που νοσταλγούν την εποχή που η κουζίνα ήταν το κέντρο και η ψυχή του σπιτιού. Το παράρτημα περιλαμβάνει έναν οδηγό για τις ευεργετικές ιδιότητες των συνηθέστερων βοτάνων της ελληνικής γης.

Πληροφορίες προϊόντος

  • SKU:
    0271424
  • Γλώσσα:
    Ελληνικά
  • Εκδότης:
    ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
  • Συγγραφέας:
    ΠΙΠΕΡΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
  • Συντελεστής:
    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
  • Έτος κυκλοφορίας:
    2008
  • Σελίδες:
    246
  • Βάρος:
    0.0000 kg
  • Χώρα:
    ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία