ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ Η ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΥΛΗ

Συγγραφέας: ΜΑΡΙΝΟΣ Ζ. ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκδότης: ΑΡΜΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Περίληψη - ... χαρά, λύπη, συμπεριφορές, φαντασία, σκέψεις, αντίληψη, νόηση, πνεύμα, σκέψεις εσωτερικές, ό, τι βλέπουμε, ό, τι ακούμε, ό, τι αισθανόμαστε, ό, τι ονειρευόμαστε, όλα αυτά: είτε χωριστά το καθένα είτε όλα μαζί σαν φαινόμενα κατακλύζουν συγχρόνως τον εγκέφαλο, αποτελούν, διαμορφώνουν, προσδιορίζουν αλλά και καθορίζουν αυτό που λέμε συνείδηση.......

Αρχική Τιμή: 11.94 €

Τιμή Web: 8.30 (Κέρδος: 3.64 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΑΡΙΝΟΣ Ζ. ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγγραφέας
ΜΑΡΙΝΟΣ Ζ. ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Γιώργος Ζ. Μαρίνος γεννήθηκε στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής Έχει 30 χρόνια κλινικής πράξης και έρευνας στο εξωτερικό και την Ελλάδα. Ανώτατες σπουδές: Ιατρική, Ψυχολογία, Κοινωνική Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, Ψυχοθεραπεία, Υπνοθεραπεία στα Πανεπιστήμια της Λειψίας και της Ιένας στην πρώην Ανατολική Γερμανία. έχει γράψει πολλά επιστημονικά βιβλία, άρθρα και έδωσε συνεντεύξεις, στο εξωτερικό και την Ελλάδα. Εφαρμόζει 30 την ψυχοθεραπεία με κεντρικό άξονα την Υπνοθεραπεία (ύπνωση σε διάφορες μορφές). Φροντίζει ασθενείς με διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα όπως: Διαταραχές της παιδικής και εφηβικής περιόδου. Μαθησιακές δυσκολίες, κεκεδισμό, ενούρηση, φοβίες, άγχος, νευρώσεις, μελαγχολίες, νευραλγίες, κα. Κάπνισμα, αλκοόλ και κάθε μορφής εξαρτήσεις.

Περίληψη

... χαρά, λύπη, συμπεριφορές, φαντασία, σκέψεις, αντίληψη, νόηση, πνεύμα, σκέψεις εσωτερικές, ό, τι βλέπουμε, ό, τι ακούμε, ό, τι αισθανόμαστε, ό, τι ονειρευόμαστε, όλα αυτά: είτε χωριστά το καθένα είτε όλα μαζί σαν φαινόμενα κατακλύζουν συγχρόνως τον εγκέφαλο, αποτελούν, διαμορφώνουν, προσδιορίζουν αλλά και καθορίζουν αυτό που λέμε συνείδηση. [...] Τα πάντα ξεκινούν από τον εγκέφαλο, ο άνθρωπος χωρίς τον εγκέφαλο δεν υπάρχει, αλλά και ο εγκέφαλος όταν παραβιάζεται στη λειτουργικότητά του, παύει να είναι πηγή ζωής και να διασφαλίζει την ειρηνική συνύπαρξη του ατόμου τόσο με τον εαυτό του, όσο και με τον έξω φυσικό και κοινωνικό κόσμο. Ο εγκέφαλος λοιπόν, με όλη του τη σύνθεση, μορφολογία και βιολογική πολυπλοκότητα, είναι η σκεπτόμενη ύλη, είναι η έξυπνη και ιδιοφυής ύλη, είναι το πλαίσιο που γεννά και αναπαράγει ψυχή, ψυχισμούς, συνείδηση και νόηση, μικρούς και μεγάλους θεούς.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0301342
 • ISBN:
  978-960-527-799-4
 • ISBN2:
  9789605277994
 • Εκδότης:
  ΑΡΜΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΜΑΡΙΝΟΣ Ζ. ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2014
 • Σελίδες:
  158
 • Διαστάσεις:
  13x21
 • Βάρος:
  0.1900 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Geoffrey Oryema - Lapwony