ΕΥΚΡΑΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Συγγραφέας: ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Εκδότης: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Με το ξεφύλλισμα του βιβλίου αυτού αισθάνεται κανείς πως ανοίγει ένα παράθυρο στο μαγικό κόσμο των γλυκισμάτων της Ελλάδας και της Μεσογείου. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε ζαχαροπλαστικά μυστικά, γάλα......

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για όλες τις αγορές

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Συγγραφέας, Εικονογράφος
ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.

Περίληψη

Με το ξεφύλλισμα του βιβλίου αυτού αισθάνεται κανείς πως ανοίγει ένα παράθυρο στο μαγικό κόσμο των γλυκισμάτων της Ελλάδας και της Μεσογείου. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε ζαχαροπλαστικά μυστικά, γάλα και γιαούρτι, γεύσεις με φρούτα, τάρτες και πίτες, αρωματισμένες γεύσεις, μπισκότα και κέικ, μαρμελάδες και ζελέ.

Πληροφορίες προϊόντος

  • SKU:
    0070830
  • ISBN:
    960-08-0178-9
  • ISBN2:
    9600801789
  • Γλώσσα:
    Ελληνικά
  • Εκδότης:
    ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.
  • Συγγραφέας:
    ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  • Έτος κυκλοφορίας:
    2000
  • Σελίδες:
    149
  • Διαστάσεις:
    24x30
  • Βάρος:
    0.8600 kg
  • Χώρα:
    ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Άγνωστο
: Άγνωστο