ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συγγραφέας: ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Εκδότης: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η προσέγγιση των θεμελιωδών εννοιών της Δημόσιας Διοίκησης και του προσωπικού της, προκειμένου να γίνει κατανοητή η μεταξύ τους σχέση. Το βιβλίο πραγματεύεται την οργανική και λειτουργική διάσταση της δημόσιας διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται οι σχέσεις της με την πολιτική, οι αρχές που διέπουν τη σύγχρονη δημόσια δι......

Αρχική Τιμή: 19.08 €

Τιμή Web: 13.10 (Κέρδος: 5.98 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Συγγραφέας
ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Η Σταυρούλα Κτιστάκη σπούδασε στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε πτυχίο Νομικής και πτυχίο Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Σχολής αυτής. Έλαβε DΕΑ Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris I - Pantheon - Sorbonne όπου και εκπόνησε διδακτορική διατριβή (1990) με θέμα: "L' evolution du controle juridictionnel des motifs de l' acte administratif" και με βαθμό άριστα. Η διδακτορική διατριβή δημοσιεύθηκε από τις εκδόσεις LGDJ, Serie du droit public, με επιχορήγηση του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας και του Πανεπιστημίου Ρaris I. Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Πάρεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μετέχει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μελέτες σε θέματα που αφορούν τη Δημόσια Διοίκηση, και γενικότερα τη Διοικητική Επιστήμη.

Περίληψη

Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η προσέγγιση των θεμελιωδών εννοιών της Δημόσιας Διοίκησης και του προσωπικού της, προκειμένου να γίνει κατανοητή η μεταξύ τους σχέση. Το βιβλίο πραγματεύεται την οργανική και λειτουργική διάσταση της δημόσιας διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται οι σχέσεις της με την πολιτική, οι αρχές που διέπουν τη σύγχρονη δημόσια διοίκηση, καθώς και οι μεταρρυθμιστικές πολιτικές που έχουν ως σκοπό την αναδιάρθωση της οργανωτικής δομής της Δοοίκησης αλλά και την ορθολογική στελέχωσή της.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0341500
 • ISBN:
  978-960-02-3059-8
 • ISBN2:
  9789600230598
 • Εκδότης:
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2015
 • Σελίδες:
  264
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.4600 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία