Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 28 Mar 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Κατερίνα Σχινά

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο IANOS παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Κατερίνας Σχινά με τίτλο Μυστικά του συρταριού. Η τέχνη και οι τεχνίτες της ημερολογιακής γραφής. Θα μιλήσουν οι: Θανάσης Βαλτινός ακαδημαϊκός-συγγραφέας Αριστοτέλης Σαΐνης φιλόλογος-κριτικός λογοτεχνίας
 • 29 Mar 12:00
  Athens Σταδίου 24

  Σύνδεσμος των Θεσσαλονικέων της Αθήνας | Θεσσαλονίκη πολυπόθητη πόλη

  Ο Σύνδεσμος των Θεσσαλονικέων της Αθήνας παρουσιάζει το βιβλίο του επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων, καθηγητή Δρ. Γιάννη Χολέβα με τίτλο Θεσσαλονίκη πολυπόθητη πόλη.
 • 29 Mar 18:00
  Thessaloniki Μητροπόλεως 73

  ActionArt | «Περπατώ στο δάσος όταν ο δράκος δεν είναι εδώ;»

  Η παραμυθού Ροδάνθη Δημητρέσηπαρέα με τη  Χρυσάνθη Βουδούρη και Ναντίνα Κυριαζή από την ομάδα αφήγησης της ActionArt, σας περιμένουν για μια βόλτα στο δάσος των παραμυθιών εκεί που κατοικούν  δράκοι, μάγισσες, πονηροί νάνοι και πολυμήχανα παιδιά που κρύβουν στις τσέπες τους εκπλήξεις…
 • 29 Mar 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Μαρία Μπουτζέτη

  Οι Μεταμεσονύκτιες εκδόσεις και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Τι έχουν πάθει οι λέξεις; της Μαρίας Μπουτζέτη. Θα μιλήσουν οι: Χριστόφορος Βερναρδάκης Υπουργός Επικρατείας-Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Άρης Στυλιανού Πρόεδρος Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Κώστας Γιαννακίδης δημοσιογράφος Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.
 • 29 Mar 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Παναγιώτης Αναστασιάδης

  Οι εκδόσεις Κέδρος και ο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος Το οδοιπορικό ενός Μετανάστη  του Παναγιώτη Αναστασιάδη. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Τζαβάρας, καθηγητής-ψυχίατρος-ψυχαναλυτής.
 • 30 Mar 18:00
  Thessaloniki Μητροπόλεως 73

  Κατασκευάζουμε πασχαλινές δημιουργίες!

  Σας περιμένουμε στον Παιδικό ΙΑΝΟ να κατασκευάσουμε πασχαλινές δημιουργίες μαζί με τους μικρούς μας φίλους με την βοήθεια των σπουδαστών του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.
: Unknown
: Unknown