Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 15 Nov 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Ελευθερία Χατζοπούλου

  H Ελευθερία Χατζοπούλου παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Ανομολόγητες αλήθειες, εκδόσεις Ψυχογιός. Θα μιλήσουν οι: Νίκος Γιώτης δημοσιογράφος, Κώστας Αναγνωστόπουλος Καθηγητής Πανεπιστημίου–συγγραφέας.
 • 15 Nov 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Χρήστος Γιανναράς

  Οι εκδόσεις IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Ολοκληρωτισμός αμφιπρόσωπος του Χρήστου Γιανναρά.
 • 16 Nov 18:00
  Athens IANOS, GOLDEN HALL

  Χαρά Καραμιχάλη | «LILIES»

  Ο IANOS ARTSHOP@GOLDEN HALL σας προσκαλεί στο Art Event της εικαστικού Χαράς Καραμιχάλη, όπου θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή κοσμημάτων με τίτλο Lilies, εμπνευσμένη από τα κρίνα. Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, 18:00-20:00 Διάρκεια έκθεσης: 16 έως 30 Νοεμβρίου 2018 Η έκθεση πραγματοποιείται στο IANOS ARTSHOP στο ισόγειο του Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).
 • 16 Nov 19:00
  Thessaloniki Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας-Μητροπόλεως 100

  Δημήτρης Χατζηκωνσταντίνου | Όταν συλλογιέμαι την Κρήτη

  Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με τον ΙΑΝΟ παρουσιάζουν στην Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας (Μητροπόλεως 100) το βιβλίο Όταν συλλογιέμαι την Κρήτη... του Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου. Θα μιλήσουν οι: Τασούλα Μαρκομιχελάκη Επίκουρη Καθηγήτρια του Α.Π.Θ., Γεώργιος Ε. Σκουλάς καθηγητής Πολιτικής Θεωρίας και Ανάλυσης Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Θα συντονίσει ο Πέτρος Πετρακάκης Πρόεδρος της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας.
 • 16 Nov 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Gestalt Foundation

  Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και ο IANOS πραγματοποιούν ανοιχτή διάλεξη με θέμα: Όλα για τη μητέρα: όταν η τέχνη διδάσκεται από τη ζωή και διδάσκει την ψυχοθεραπεία. Συντονισμός: Μαρία Μαυρίδου, Bsc, M.ed Ψυχολόγος ΑΠΘ-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
 • 19 Nov 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Βασίλης Μούτσογλου

  Οι εκδόσεις Τσουκάτου παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Η Ελληνική Μεταβολή του 1821 του Βασίλη Μούτσογλου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ιωάννης Μάζης καθ. ΕΚΠΑ Γεώργιος Καραμπελιάς συγγραφέας Αντώνης Αντωνόπουλος δημοσιογράφος Την παρουσίαση θα συντονίσει ο πρόεδρος του Συλλόγου Κων/πολιτών Γεώργιος Λεύκαρος.
: Seth MacFarlane - Two Sleepy People feat. Norah Jones