Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 20 Feb 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Φωτεινή Κακόγιαννου

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο της Φωτεινής Κακόγιαννου με τίτλο Η πολιτική σκέψη των διαφωτιστών.
 • 20 Feb 18:30
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Λέσχη Ανάγνωσης Παγκόσμιας Πεζογραφίας IANOS

  Η Λέσχη Ανάγνωσης Παγκόσμιας Πεζογραφίας IANOS θα συζητήσει για το βιβλίο Ο ξένος του Αλμπέρ Καμύ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
 • 20 Feb 20:30
  Athens ΣΤΑΔΙΟΥ 24

  Συναντήσεις Με Συγγραφείς στο cafe του ΙΑΝΟΥ | Κική Δημουλά

  Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με την ποιήτρια Κική Δημουλά. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τη συμμετοχή του κοινού. Είσοδος ελεύθερη Χορηγός επικοινωνίας: ΒΗΜΑ FM Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr    
 • 21 Feb 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος | Παρουσίαση νέων βιβλίων

  Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ τα νέα τους βιβλία των νικητών του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους, Σκοτεινή λεωφόρος του Στέργιου Μαδέρη και Power του Νίκου Σκουλά, στη σειρά «ΟΘΟΝΗ», και του νέου θεατρικού έργου του Θάνου Τσάμπρα «Επτά σημάδια», στη σειρά «ΓΡΑΦΗ». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς.
 • 21 Feb 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Σύλλογος Αποφοίτων Α.Π.Θ.

  Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο IANOS πραγματοποιούν ανοιχτή διάλεξη με θέμα: Δικτυακή Νοημοσύνη. Εισήγηση: Ιωάννης Αντωνίου καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών.
 • 21 Feb 20:30
  Athens Σταδίου 24

  IANOS Αίθουσα Τέχνης | «Τέχνη στο Πατάρι #5»

  Η IANOS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ξεκινά τη νέα χρονιά με την καθιερωμένη εδώ και πέντε χρόνια Τέχνη στο Πατάρι, μια ομαδική εικαστική έκθεση που προτείνει μικρούς θησαυρούς τέχνης στο πατάρι του ΙΑΝΟΥ. Ζωγραφική, κολλάζ, χαρακτική, αλλά και πρωτότυπες κατασκευές τέχνης, όλα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, από πολύ νέους αλλά και από πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, εγκαθίστανται στο πατάρι του ΙΑΝΟΥ και περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού
: Unknown
: Unknown