Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 26 May 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Gestalt Foundation

  Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και ο IANOS πραγματοποιoύν ανοιχτή διάλεξη με θέμα Πόσο αντέχω το φως του άλλου; Συντονισμός: Κατερίνα Σιαμπάνη Bachelor ψυχολογίας, Msc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Παν. City – Scheffield U.K., Ψυχοθεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Gestalt, Εκπαιδευμένη στην Art - Therapy και Sandplay Therapy. Μέλος της EAGT, μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΨΓ. Συγγραφέας του βιβλίου: "Βαδίζοντας μαζί. Η οπτική της θεραπείας Gestalt στην άνοια".
 • 26 May 21:30
  Athens Σταδίου 24

  Πέτρος Σατραζάνης | «Έτσι κι αλλιώς»

  Ο Πέτρος Σατραζάνης παρουσιάζει το δίσκο του με τίτλο «Έτσι κι αλλιώς» σε ποίηση Διονύση Καρατζά. Θα μιλήσουν οι: Αφροδίτη Μάνου τραγουδοποιός -τραγουδίστρια Γιάννης Αντιόχου ποιητής Γιώργος Τσάμπρας δημοσιογράφος Μουσικές και τραγούδια από το δίσκο θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο συνθέτης θα παρουσιάσει στο πιάνο, μέρος  της δουλειάς του. Είσοδος ελεύθερη Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO  
 • 27 May 11:00
  Athens Σταδίου 24

  Λίνα Σωτηροπούλου

  Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο ΙΑΝΟS προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα δύο πρώτα βιβλία Πίκο και Λόλα: Η εκδρομή & Πίκο και Λόλα: Τα όνειρα της νέας σειράς της Λίνας Σωτηροπούλου με τίτλο «Πίκο και Λόλα». Ελεύθερη είσοδος Για παιδιά από 3 ετών
 • 27 May 11:00
  Athens Σταδίου 24

  Παναγιώτης Δημητρόπουλος

  Η Αρτέον Εκδοτική σας προσκαλεί στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου Το Μυστικό της Γαλέρας του Παναγιώτη Δημητρόπουλου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Αλεξάνδρα Σαγρή Msc Δασκάλα-υποψ. Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών Μαρία Ντότσικα φιλόλογος-συγγραφέας Ρομίνα Ξύδα δημοσιογράφος Μιχάλης Τεζάρης δημοσιογράφος Αναστασία Δημητροπούλου  φιλόλογος-μεταφράστρια Συμμετέχει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φωκαίας Είσοδος ελεύθερη Για μικρούς και μεγάλους!
 • 27 May 12:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Ναντίνα Κυριαζή

  Οι εκδόσεις Διάπλους παρουσιάζουν το παραμύθι της Ναντίνας Κυριαζή με τίτλο Ο Φεγγαρόλουστος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν διακεκριμένοι συγγραφείς, φίλοι της λογοτεχνίας για παιδιά και εκπαιδευτικοί. Μαζί τους τα παιδιά του 33ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, «Άσυλο του παιδιού», θα τραγουδήσουν και θα παίξουν με τη συγγραφέα. Τραγουδούν τα παιδιά της Α, Β και Δ τάξης. Διδασκαλία Μουσικής: Πηνελόπη Μενούνου. Επιμέλεια παρουσίασης των παιδιών της Β1 τάξης: Πηνελόπη Θωμαΐδου.
 • 27 May 12:00
  Thessaloniki Μητροπόλεως 73

  Ελισάβετ Τάρη

  Οι εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζουν στον Παιδικό ΙΑΝΟ το βιβλίο της Ελισάβετ Τάρη με τίτλο Η καμήλα που ήθελε να γνωρίσει το χιόνι. Θα μιλήσουν οι: Αντώνης Μπαλάσκας Νηπιαγωγός, Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής-Βιβλιοθηκονόμος με εξειδίκευση στην Τέχνη, Κατερίνα Λαλιώτη Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, Ελισάβετ Φράγκου Υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων Ν. Πέλλας, Ελισάβετ Τάρη συγγραφέας.
: Unknown
: Unknown