Βιβλιοπωλείο IANOSΒιβλιοπωλείο IANOS

 
 

Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 20 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Νίκος Δ. Βαρμάζης | «Δ. Ν. Μαρωνίτης»

  Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, οι εκδόσεις Γράφημα και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Δημήτρης Ν. Μαρωνίτης (1929-2016) του Νίκου Βαρμάζη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λίζυ Τσιριμώκου καθ. Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας ΑΠΘ Παντελής Μπουκάλας δημοσιογράφος-αρθρογράφος στην Καθημερινή-συγγραφέας-ποιητής-μεταφραστής Αναστάσιος Στέφος Δ.Π. Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων Θα προλογίσει και θα συντονίζει την εκδήλωση η πρόεδρος της ΠΕΦ Τασούλα Καραγεωργίου.
 • 20 Sep 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Το μάθημα των Νέων Ελληνικών στη Γ΄ Λυκείου

  Το βιβλιοπωλείο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε ενημερωτική συνάντηση για το ανανεωμένο Πρόγραμμα Σπουδών, καθώς και το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και τον νέο τρόπο αξιολόγησης που αφορά το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Την ενημέρωση θα κάνουν οι φιλόλογοι και πρώην σχολικές σύμβουλοι Αγάθη Γεωργιάδου, Κική Δεμερτζή, συγγραφείς του νέου εκπαιδευτικού βοηθήματος Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τη Γ΄ Λυκείου.
 • 23 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Θάλεια Κουνούνη

  Ο εκδοτικός οργανισµός Λιβάνη και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Κασετίνα της Θάλειας Κουνούνη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ευστάθιος Λιανός Λιάντης ειδικός απεσταλμένος για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού και την Προάσπιση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος-ειδικός γραμματέας Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας του ΥΠΕΞ-επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διεθνή Συμμαχία για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA) Τέσυ Μπάιλα συγγραφέας Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Άγης Εμμανουήλ και Κωνσταντίνα Τζώρτζη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Μαριλίζα Παπαδούρη Παπαγγελίδη στο βιολοντσέλο και ο Δημήτρης Παπαγγελίδης στην κλασική κιθάρα.
 • 23 Sep 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Εύα Μ. Μαθιουδάκη & Κωστής Σχιζάκης

  Οι εκδόσεις Καστανιώτη και ο IANOS παρουσίαζουν το βιβλίου Ο φταίχτης της Εύας Μ. Μαθιουδάκη και του Κωστή Σχιζάκη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Νίκος Κουρμουλής δημοσιογράφος-κριτικός λογοτεχνίας, Παυλίνα Μάρβιν συγγραφέας Τάσος Σακελλαρόπουλος ιστορικός-υπευθ. των Ιστορικών Αρχείων του Μουσείου Μπενάκη
 • 24 Sep 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Δημήτριος Δημητριάδης

  Οι εκδόσεις Μελάνι και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Όταν ο ψίθυρος του Δημήτριου Δημητριάδη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Διώνη Δημητριάδου κριτικός λογοτεχνίας-ποιήτρια Κώστας Γ. Παπαγεωργίου κριτικός λογοτεχνίας-ποιητής Ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Ελένη Ράντου.
 • 25 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  «Περί Ωραίου» | Ο Κώστας Καζαμιάκης συνομιλεί με τον Βασίλη Παπανικολάου

  Ο Κώστας Καζαμιάκης συνομιλεί με τον ζωγράφο του στοχαστικού βλέμματος Βασίλη Παπανικολάου, με θέμα: «Τι, μόνο η ζωγραφική, μπορεί να επιτύχει;» Είσοδος ελεύθερη Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr
: Ponty Jean Luc - With a little help from my friends