Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 14 Nov 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Τίνα Κουρκουµέλη

  Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Αβερτοσιά της Τίνας Κουρκουµέλη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Σωκράτης Μελισσαράτος ποιητής-δοκιμιογράφος Δημοσθένης Κερασίδης επιμελητής εκδόσεων-ποιητής Τη συζήτηση θα συντονίσει η εκπαιδευτικός-blogger Κέλλη Κρητικού.
 • 14 Nov 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Σύλλογος Αποφοίτων Α.Π.Θ.

  Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο IANOS πραγματοποιούν ανοιχτή διάλεξη με θέμα: Γης περίοδος πάσης. Μια χαρτογραφική περιπλάνηση με τα μάτια του συλλέκτη. Εισήγηση: Αλέξανδρος Γαρύφαλλος Ομ .Καθηγητής Ιατρικής - Συλλέκτης.
 • 14 Nov 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Συναντήσεις Με Συγγραφείς στο café του ΙΑΝΟΥ | Σωτήρης Δημητρίου

  Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου. Μια συζήτηση, σε πρώτο πρόσωπο, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τη συμμετοχή του κοινού. Είσοδος ελεύθερη Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
 • 15 Nov 19:00
  Thessaloniki Αριστοτέλους 7

  Ελευθερία Χατζοπούλου

  H Ελευθερία Χατζοπούλου παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Ανομολόγητες αλήθειες, εκδόσεις Ψυχογιός. Θα μιλήσουν οι: Νίκος Γιώτης δημοσιογράφος, Κώστας Αναγνωστόπουλος Καθηγητής Πανεπιστημίου–συγγραφέας.
 • 15 Nov 20:30
  Athens Σταδίου 24

  Χρήστος Γιανναράς

  Οι εκδόσεις IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Ολοκληρωτισμός αμφιπρόσωπος του Χρήστου Γιανναρά. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
 • 16 Nov 18:00
  Athens IANOS, GOLDEN HALL

  Χαρά Καραμιχάλη | «LILIES»

  Ο IANOS ARTSHOP@GOLDEN HALL σας προσκαλεί στο Art Event της εικαστικού Χαράς Καραμιχάλη, όπου θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή κοσμημάτων με τίτλο Lilies, εμπνευσμένη από τα κρίνα. Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, 18:00-20:00 Διάρκεια έκθεσης: 16 έως 30 Νοεμβρίου 2018 Η έκθεση πραγματοποιείται στο IANOS ARTSHOP στο ισόγειο του Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).
: Verschiedene - White Christmas