Γενικό Top 10

New Releases

Offers

Events(See more)

 • 10 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  "Εγκλήματα κατά της ζωής, παιδιά και ΜΜΕ: προβληματισμοί και προκλήσεις"

  Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος διοργανώνει στον ΙΑΝΟ, Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα "Εγκλήματα κατά της ζωής, παιδιά και ΜΜΕ: προβληματισμοί και προκλήσεις". Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Πανούσης ομ. καθ. Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Αγγελική Καρδαρά δρ. τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών-φιλόλογος-τακτική επιστημονική συνεργάτιδα ΚΕ.Μ.Ε. Σουζάνα Παπαφάγου κλινική ψυχολόγος-ομαδική/οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια Φώτιος Σπυρόπουλος Δ.Ν.-καθ. Ποινικού Δικαίου Πυροσβεστικής Ακαδημίας-μέλος Δ.Σ. ΚΕ.Μ.Ε. Διονύσης Χιόνης δικηγόρος-ΜΔΕ Εγκληματολογίας-αντιπρόεδρος ΚΕ.Μ.Ε. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.
 • 14 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Μαρία Πετροπούλου & Σοφία Μαργαρίτη

  Οι εκδόσεις Ζήτη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Τεχνικές Έκφρασης, Έκφραση - Έκθεση Βʹ Λυκείου των Μαρία Πετροπούλου και Σοφία Μαργαρίτη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κατερίνα Σαλαβούρα φιλόλογος- επικοινωνιολόγος Μιχάλης Μπικάκης φιλόλογος M.Ed Φώτης Παντόπουλος φιλόλογος-επικοινωνιολόγος-σύμβουλος ασφαλείας/επιστημονικός συνεργάτης τμήματος Πληροφορικής Θεσσαλίας Την εκδήλωση θα συντονίσει ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς.
 • 14 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Μηνάς Καφάτος | Υπογραφή βιβλίου στον IANO

  Ο Δρ. Μηνάς Καφάτος υπογράφει στον ΙΑΝΟ, στο τμήμα της Λογοτεχνίας, το βιβλίο του με τίτλο Είσαι το Σύμπαν των εκδόσεων Π. Ασημάκης.
 • 22 Sep 11:00
  Athens Σταδίου 24

  Μαριλίτα Χατζημποντόζη

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Μου αρέσω! της Μαριλίτας Χατζημποντόζη. Είσοδος ελεύθερη Για παιδιά από 3 έως 5 ετών
 • 22 Sep 13:00
  Athens Σταδίου 24

  Αντιόπη Φραντζή

  Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της σειράς «Μαθητικά κατορθώματα» Ουφ, ξελευθερία! της Αντιόπης Φραντζή, σε εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλου. Είσοδος ελεύθερη Για παιδιά από 6 ετών και άνω
 • 24 Sep 18:00
  Athens Σταδίου 24

  Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος | Παρουσίαση νέων τίτλων

  Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ τις νέες εκδόσεις τους, το Λεξικό Μυθολογίας του Πρέσβεως ε.τ. Δημοσθένη Κωνσταντίνου, την καινούργια ποιητική συλλογή Ραγισμένος Χρόνος του Θάνου Τσάμπρα και το εγχειρίδιο Τηλεοπτικό σενάριο: Δομές και τεχνικές Συγγραφής Μακράς Οπτικοακουστικής αφήγησης του δρ. Σωτήρη Πετρίδη. Τα βιβλία θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς τους. Το συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς.
: Thanos Mikroutsikos & Ypogeia Reumata, Tous Exw Varethei - Anemologio