1940-1950 Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Writer: ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Published by: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.

Be the first to review this product

Subtitle - ΠΟΛΕΜΟΣ-ΚΑΤΟΧΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΕΜΦΥΛΙΟΣ
Summary - Δέκα χρόνια που συγκλόνισαν την πατρίδα μας, 1940-1950, μέσα από μια συναρπαστική, μοναδική στην ελληνική βιβλιογραφία, παρουσίαση. Μια καταγραφή της ιστορίας αυτής της περιόδου, που έγινε με βάση την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, τα "απόρρητα αρχεία" των εμπολέμων και τις βιωματικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα και συμμετείχαν στη δ......

Retail Price: €26.63

IANOS Price: 23.97 (Discount amount: €2.66)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

writer, curator
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
O Δημήτριος Κυριαζής (PhD από το City University, London) είναι Λέκτορας του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το πρώτο του πτυχίο το έλαβε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (με ειδίκευση στη Λογιστική) και τον μεταπτυχιακό του τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) από το Aberystwyth, University of Wales. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο ευρύτερο χώρο της Χρηματοοικονομικής επιστήμης με μία έμφαση στη δραστηριότητα των Συγχωνεύσεων & Εξαγορών, όπως και σε θέματα διερεύνησης της αποτελεσματικό-τητας των αγορών και των σχετικών επενδυτικών στρατηγικών υπό καθεστώς ασύμμετρης πληροφόρησης, Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως : Journal of Business Finance & Accounting, Strategic Management Journal, European Financial Management, International Journal of Economics of Business, κ.α. Στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς διδάσκει μαθήματα που άπτονται των Συγχωνεύσεων & Εξαγορών και της Στρατηγικής των Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και έχει την εποπτεία ενός μεγάλου αριθμού ερευνητικών εργασιών μεταπτυχιακών φοιτητών. Διετέλεσε στο παρελθόν επιστημονικός ερευνητής του καθηγητού κ. Κων/νου Γραμμένου στο τμήμα International Centre for Shipping, Trade & Finance του City University Business School. Στη συνέχεια απέκτησε εργασιακή εμπειρία τεσσάρων ετών στον ιδιωτικό τομέα (στην τράπεζα Alpha Bank), ως στέλεχος αρχικά και κατόπιν ως προϊστάμενος τμήματος χρηματοοικονομικής ανάλυσης ασχολούμενος ιδιαιτέρως με ζητήματα αποτιμήσεως επιχειρήσεων και Συγχωνεύσεων & Εξαγορών.

Summary

Δέκα χρόνια που συγκλόνισαν την πατρίδα μας, 1940-1950, μέσα από μια συναρπαστική, μοναδική στην ελληνική βιβλιογραφία, παρουσίαση. Μια καταγραφή της ιστορίας αυτής της περιόδου, που έγινε με βάση την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, τα "απόρρητα αρχεία" των εμπολέμων και τις βιωματικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα και συμμετείχαν στη διαμόρφωση τους.

Product Details

 • SKU:
  0050383
 • ISBN:
  960-208-690-4
 • ISBN2:
  9602086904
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
 • Writer:
  ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • Release Year:
  2003
 • Pages:
  570
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  0.9700 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: Love Tractor - Til Morning Comes