ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Writer: ΜΑΓΕΡ ΤΟΜΑΣ

Published by: ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ

Be the first to review this product

Subtitle - ΜΥΟΠΕΡΙΤΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
Summary - Η νέα έκδοση ενός παγκόσμιου μπεστ-σέλερ που σας βοηθά να επεκτείνετε το όραμά σας και την κλινική πρακτική σας με τα παγκόσμια λειτουργικά πρότυπα. Τι είναι οι Ανατομικές Αλυσίδες; Οι Ανατομικές Αλυσίδες διευρύνουν την κατανόηση της μεταφοράς των δυνάμεων στο σώμα και την επίδραση των ασύμμετρων φορτίσεων σε σημεία του σώματος που βρίσκονται μακρύτερα απ......

Retail Price: €80.60

IANOS Price: 72.54 (Discount amount: €8.06)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΑΓΕΡ ΤΟΜΑΣ

writer
ΜΑΓΕΡ ΤΟΜΑΣ
Ο Τόμας Μάγερ (1943) είναι καθηγητής της πολιτικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του Σοσιαλδημοκρατικού Kόμματος της Γερμανίας, διευθυντής της Ακαδημίας Πολιτικής του Ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ και έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σχετικά με το θέμα H πολιτική ως θέατρο.

Summary

Η νέα έκδοση ενός παγκόσμιου μπεστ-σέλερ που σας βοηθά να επεκτείνετε το όραμά σας και την κλινική πρακτική σας με τα παγκόσμια λειτουργικά πρότυπα. Τι είναι οι Ανατομικές Αλυσίδες; Οι Ανατομικές Αλυσίδες διευρύνουν την κατανόηση της μεταφοράς των δυνάμεων στο σώμα και την επίδραση των ασύμμετρων φορτίσεων σε σημεία του σώματος που βρίσκονται μακρύτερα από το σημείο της κάκωσης ή του πόνου. Στο βιβλίο αυτό περιγράφονται οι λειτουργικά ενσωματωμένες συνέχειες του σώματος στο πλαίσιο των περιτονιών που σχηματίζουν ανιχνεύσιμους "μεσημβρινούς" ή μυοπερονιακές διαδρομές. Η σταθερότητα, η φόρτιση, οι τάσεις και η στατική αντιστάθμιση κατανέμονται στο σώμα μέσω των αλυσίδων αυτών. Βασισμένο στο χάρτη των ανατομικών αλυσίδων του σώματος, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει πολλές νέες ολιστικές στρατηγικές που θα υιοθετήσουν οι χειροθεραπευτές στην αποκατάσταση και ενίσχυση της στάσης και κίνησης του σώματος. Η θεωρία προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη στον θεραπευτή: Οι ανατομικές αλυσίδες ισχύουν ανεξάρτητα από την θεραπευτική παρέμβαση που θα εφαρμοσθεί. Αφού πρώτα αναγνωρισθούν τα πρότυπά τους, οι μεσημβρινοί εφαρμόζονται εύκολα σε μία σειρά θεραπευτικών και εκπαιδευτικών προσεγγίσεων για τη διευκόλυνση της κίνησης. Η νέα αυτή θεωρία παρέχει μία πιο ισχυρή "τρισδιάστατη" αίσθηση της ανατομίας του μυοσκελετικού συστήματος και των κινητικών προτύπων σε όλο το σώμα που λειτουργούν αντισταθμιστικά στις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες. Κλινικά, η θεωρία αυτή σας επιτρέπει να αντιληφθείτε πως το πρόβλημα που προκαλεί πόνο σε μία περιοχή του σώματος μπορεί να συνδέεται με κάποια άλλη "σιωπηλή περιοχή" που βρίσκεται μακρυά από τη περιοχή του προβλήματος, δημιουργώντας μία νέα στρατηγική θεραπευτικής αντιμετώπισης. Χαρακτηριστικά - Διάταξη που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοεί γρήγορα την κεντρική ιδέα ή να αποκτά μια λεπτομερέστερη κατανόηση μιας δεδομένης περιοχής ανάλογα με τις ανάγκες του.

Product Details

 • SKU:
  0435409
 • ISBN:
  978-960-266-478-0
 • ISBN2:
  9789602664780
 • Publisher:
  ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ
 • Writer:
  ΜΑΓΕΡ ΤΟΜΑΣ
 • Translator:
  ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • Release Year:
  2018
 • Pages:
  312
 • Dimensions:
  21x28
 • Weight:
  0.8700 kg
 • Country:
  ΗΠΑ

Reviews