ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ

Writer: ΔΟΥΛΚΕΡΗ ΤΕΣΣΑ

Published by: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Be the first to review this product

Summary - Μετά την αποδοχή του αναγνωστικού κοινού για το ΕΙΔΩΛΟ και την ΑΓΝΗ ΔΗΑΓΑ η Τέσσα Δουλκέρη έρχεται με το νέο της εγχείρημα το ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ. Ακολουθεί την ίδια τεχνική γραφής του δοκιμίου με θεατρική γραφή (συνέντευξη) και πλοκή. Ο ήρωας του βιβλίου ο Ίων Μότσαρης ώριμος πολιτικός εμφανίζεται και πάλι στην επικαιρότητα μετά από ένα μακροχρόνιο τα......

Retail Price: €10.60

Web Price: 7.42 (Discount amount: €3.18)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΔΟΥΛΚΕΡΗ ΤΕΣΣΑ

writer, curator
ΔΟΥΛΚΕΡΗ ΤΕΣΣΑ
Η Αναστάζια - Τέσσα Δουλκέρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Είναι καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Έχει πτυχίο νομικής, μεταπτυχιακό δίπλωμα Δημοσίου Δικαίου από το ΑΠΘ, μεταπτυχιακό δίπλωμα Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Paris I-Sorbonne και διδακτορικό δίπλωμα Επιστήμης της Πληροφόρησης-Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Paris II - Pantheon-Sorbonne. Έκανε πρακτική άσκηση στην Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο και στη Γαλλική Τηλεόραση (Πρώτο Κανάλι) στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δικηγόρος και ειδικός επιστήμων για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και για θέματα Ισότητας στη Γενική Γραμματεία Ισότητας. Δίδαξε ως ειδική επιστήμων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Τμήμα Νηπιαγωγών του ΑΠΘ, καθώς και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για θέματα της ειδικότητας της στο πλαίσιο ανταλλαγών διδασκόντων του προγράμματος "Socrates".

Summary

Μετά την αποδοχή του αναγνωστικού κοινού για το ΕΙΔΩΛΟ και την ΑΓΝΗ ΔΗΑΓΑ η Τέσσα Δουλκέρη έρχεται με το νέο της εγχείρημα το ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ. Ακολουθεί την ίδια τεχνική γραφής του δοκιμίου με θεατρική γραφή (συνέντευξη) και πλοκή. Ο ήρωας του βιβλίου ο Ίων Μότσαρης ώριμος πολιτικός εμφανίζεται και πάλι στην επικαιρότητα μετά από ένα μακροχρόνιο ταξίδι, διάρκειας δέκα χρόνια. Δίνει συνέντευξη για την ανάδειξη του άνδρα της δεκαετίας αναλύοντας επίκαιρα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, όπως εξουσία, άσκηση πολιτικής, πατρότητα, σχέσεις των δύο φύλων κ.λπ. Αναρτήσεις στο διαδίκτυο, γράμματα ανακοινώνονται επίσης με σκοπό να απειλήσουν τη δημόσια εικόνα του και την προσωπική του γαλήνη. Ποια θα είναι η έκβαση της ιστορίας; Ένα βιβλίο που εμπλουτίζει τις γνώσεις αλλά και ξεκουράζει, διασκεδάζει το αναγνωστικό κοινό.

Product Details

 • SKU:
  0431847
 • ISBN:
  978-960-02-3371-1
 • ISBN2:
  9789600233711
 • Publisher:
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
 • Writer:
  ΔΟΥΛΚΕΡΗ ΤΕΣΣΑ
 • Release Year:
  2018
 • Pages:
  218
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.3500 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews