ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Writer: ΝΑΟΥΜ ΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΟΥΛΗ

Published by: ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ

Be the first to review this product

Subtitle - ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Summary - Η σειρά Εκπαιδευτικοί Σχεδιασμοί & Διαθεματικότητα αποτελείται από τέσσερα βιβλία, ένα για κάθε εποχή του χρόνου. Τα βιβλία αυτά υποστηρίζουν τον εκπαιδευτικό που επιθυμεί να σχεδιάσει καταστάσεις μάθησης που να έχουν νόημα τόσο για τα παιδιά όσο και για τον ίδιο. Προωθούν τη δημιουργικότητα, έχοντας τελικό στόχο μια τάξη με μαθητές ενεργητικούς, δημιουργικούς,......

Retail Price: €36.04

IANOS Price: 32.44 (Discount amount: €3.60)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΝΑΟΥΜ ΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΟΥΛΗ

writer
ΝΑΟΥΜ ΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΟΥΛΗ
Η Έλλη Ναούμ είναι διδάκτωρ στις Επιστήμες της Αγωγής του Τμήματος Εκπαίδευσης και αγωγής για την Προσχολική Ηλικία (ΤΕΑΠΗ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο πεδίο της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΕΠΑ) και με θέμα «Η συνεργασία σχολείου-οικογένειας στο πλαίσιο του αειφόρου σχολείου. Μια έρευνα δράσης σε νηπιαγωγείο». Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Institute of Education-University of London) στο αντικείμενο της Εξελικτικής Ψυχολογίας του Παιδιού. Επίσης είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΑΠΗ) και του Διδασκαλείου Αθηνών.
Η Γιούλη Παπαμιχαήλ σπούδασε Παιδαγωγικά για την Προσχολική Ηλικία στο ΕΚΠΑ-ΤΕΑΠΗ. Είναι απόφοιτος του Διδασκαλείου Αθηνών και έχει ασχοληθεί ενεργά με το εκπαιδευτικό δράμα στην εκπαίδευση.
Οι δύο συγγραφείς τα τελευταία 20 χρόνια συνεργάζονται στενά και υπηρετούν τη δημόσια και την ιδιωτική εκπαίδευση ως νηπιαγωγοί αναζητώντας διαρκώς τρόπους να γεφυρώσουν τη θεωρία με την πράξη μέσα από την προσωπική επιμόρφωση και την έρευνα.

Summary

Η σειρά Εκπαιδευτικοί Σχεδιασμοί & Διαθεματικότητα αποτελείται από τέσσερα βιβλία, ένα για κάθε εποχή του χρόνου. Τα βιβλία αυτά υποστηρίζουν τον εκπαιδευτικό που επιθυμεί να σχεδιάσει καταστάσεις μάθησης που να έχουν νόημα τόσο για τα παιδιά όσο και για τον ίδιο. Προωθούν τη δημιουργικότητα, έχοντας τελικό στόχο μια τάξη με μαθητές ενεργητικούς, δημιουργικούς, αυτόνομους και γελαστούς.
Κάθε βιβλίο αναπτύσσεται σε τρεις ενότητες και περιλαμβάνει:
Θεωρητικές παραδοχές που θεμελιώνουν επιστημονικά τις προτεινόμενες δραστηριότητες και σχεδιασμούς.
Ευρείες θεματικές ενότητες και διδακτικά σενάρια που μπορούν να καλύψουν όλα τα γνωστικά αντικείμενα.
Προτάσεις για εναλλακτική αξιολόγηση.
Φύλλα άσκησης και αξιολόγησης. Τα φύλλα εργασίας εναρμονίζονται με το σχολικό πρόγραμμα, ενώ παρέχονται ασκήσεις με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την ηλικία και την ετοιμότητα κάθε παιδιού.
Θέματα πρωτότυπα που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο βιβλίο.
Βιβλιογραφικό οδηγό για θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα.
Τα βιβλία αυτά απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας –εν ενεργεία και μελλοντικούς– και σε όσους εργάζονται με ομάδες παιδιών.

Product Details

 • Series:
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • SKU:
  0359951
 • ISBN:
  978-960-7160-33-1
 • ISBN2:
  9789607160331
 • Publisher:
  ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ
 • Writer:
  ΝΑΟΥΜ ΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΟΥΛΗ
 • Curator:
  ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
 • Illustrator:
  ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Release Year:
  2015
 • Pages:
  383
 • Dimensions:
  21x29
 • Weight:
  1.2400 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: Les Negresses Vertes - Tango Sous La Lune