ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2015

Be the first to review this product

Subtitle - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΕΙ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Summary - Για 5η συνεχόμενη χρονιά κυκλοφορεί ο πληρέστερος οδηγός για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ένα βιβλίο που τα προηγούμενα χρόνια έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να αντλήσουν έγκυρες και έγκριτες πληροφορίες για τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά τμήματα, για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τις Στρατ......

Retail Price: €21.90

Web Price: 14.80 (Discount amount: €7.10)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

writer
ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Κωνσταντίνος Κότιος είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Σ.Ε.Π. στον ιδιωτικό τομέα. Είναι στέλεχος Σ.Ε.Κ. του Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της IAEVG.

ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

writer
ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος Ταουσάνης είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διετέλεσε Διευθυντής και Επιστημονικός υπεύθυνος Προγράμματος στη Δημοτική Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης & Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης επί τετραετία. Είναι στέλεχος Σ.Υ.Υ. του Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της IAEVG.

Summary

Για 5η συνεχόμενη χρονιά κυκλοφορεί ο πληρέστερος οδηγός για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ένα βιβλίο που τα προηγούμενα χρόνια έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να αντλήσουν έγκυρες και έγκριτες πληροφορίες για τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά τμήματα, για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τις Στρατιωτικές Σχολές, την Αστυνομία αλλά και για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, ανανεώνεται κάθε χρόνο ώστε να έχετε τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών όλων των τμημάτων, για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, τις δυνατότητες και τις προοπτικές των αποφοίτων στην αγορά εργασίας. Όπως λοιπόν κάθε χρόνο, έτσι και στη φετινή έκδοση, θα διαβάσετε όλες τις αλλαγές των Πανελληνίων, τις νέες εγκυκλίους για τις μετεγγραφές, το μηχανογραφικό αλλά και πρόσφατες μελέτες και έρευνες αναφορικά με τα επαγγέλματα και τους κλάδους σπουδών. Παράλληλα, στο μοναδικό αυτό βιβλίο με "ζωντανές" συνεντεύξεις από εκπροσώπους διαφόρων επαγγελμάτων και αποφοίτων, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε, σε περισσότερα από 150 video, όλα τα χρηστικά δεδομένα και προσωπικές μαρτυρίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σπουδές και επάγγελμα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε μαθητές και αποφοίτους ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. που δίνουν Πανελλήνιες αλλά και σε μαθητές του Νέου Λυκείου που φοιτούν στην Α' & Β' τάξη. Ακόμη, σύμβουλοι σταδιοδρομίας, εκπαιδευτικοί και φροντιστές που ασχολούνται με την ενημέρωση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών αλλά και γονείς, που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα αντλήσουν κατατοπιστικές πληροφορίες και έξυπνα στοιχεία προκειμένου να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μαθητές.

Product Details

 • SKU:
  0341789
 • ISBN:
  978-618-81108-1-6
 • ISBN2:
  9786188110816
 • Publisher:
  ΠΑΤΑΚΗΣ
 • Writer:
  ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • Curator:
  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
 • Release Year:
  2015
 • Pages:
  735
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  1.2500 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews