ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2018

Be the first to review this product

Summary - Για 8η συνεχόμενη χρονιά κυκλοφορεί ο πληρέστερος οδηγός σπουδών για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φέτος, πλήρως ανανεωμένο και προσαρμοσμένο με τις αλλαγές του Νέου Εξεταστικού αλλά και τη νέα κατανομή των τμημάτων του μηχανογραφικού. Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε είναι μαθητής είτε γονιός ή εκπαιδευτικός,......

Retail Price: €23.91

IANOS Price: 21.52 (Discount amount: €2.39)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

writer
ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Κωνσταντίνος Κότιος είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Σ.Ε.Π. στον ιδιωτικό τομέα. Είναι στέλεχος Σ.Ε.Κ. του Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της IAEVG.

ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

writer
ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος Ταουσάνης είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διετέλεσε Διευθυντής και Επιστημονικός υπεύθυνος Προγράμματος στη Δημοτική Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης & Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης επί τετραετία. Είναι στέλεχος Σ.Υ.Υ. του Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της IAEVG.

Summary

Για 8η συνεχόμενη χρονιά κυκλοφορεί ο πληρέστερος οδηγός σπουδών για όλα τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φέτος, πλήρως ανανεωμένο και προσαρμοσμένο με τις αλλαγές του Νέου Εξεταστικού αλλά και τη νέα κατανομή των τμημάτων του μηχανογραφικού. Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε είναι μαθητής είτε γονιός ή εκπαιδευτικός, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά τμήματα, για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τις Στρατιωτικές Σχολές, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική αλλά και για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Στις σελίδες του θα διαβάσετε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, το μηχανογραφικό δελτίο αλλά και πρόσφατες μελέτες και έρευνες αναφορικά με τα επαγγέλματα και τους κλάδους σπουδών. Παράλληλα, μέσα από τις πληροφορίες που αφορούν το κάθε τμήμα, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε πλήρως, προκειμένου να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές αναφορικά με τις αυριανές σας σπουδές και το μελλοντικό σας επάγγελμα. Το "Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα" απευθύνεται σε μαθητές ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες, σε μαθητές που φοιτούν στην Α’ & Β’ τάξη και σε αποφοίτους. Επίσης, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για όσους ασχολούνται με την ενημέρωση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών, για σύμβουλους σταδιοδρομίας, εκπαιδευτικούς, φροντιστές αλλά παράλληλα γονείς και φοιτητές που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για το σύστημα πρόσβασης σε όλα τα τμήματα αλλά και να μάθουν επικαιροποιημένα δεδομένα για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Το παρόν βιβλίο κυκλοφορεί για 8η συνεχόμενη χρονιά και στο παρελθόν έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές και γονείς τόσο στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού όσο και στην εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

Product Details

 • SKU:
  0422853
 • ISBN:
  978-618-81108-4-7
 • ISBN2:
  9786188110847
 • Publisher:
  ΠΑΤΑΚΗΣ
 • Writer:
  ΚΟΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • Release Year:
  2017
 • Pages:
  736
 • Dimensions:
  17x25
 • Weight:
  1.2300 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews