ΦΥΣΙΚΗ Α1 ΛΥΚ 2014

Writer: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Published by: ΣΑΒΒΑΛΑΣ

Be the first to review this product

Subtitle - ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΥΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Summary - Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την επιθυμία να αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα για τη μελέτη της Φυσικής της Α’ Λυκείου. Οι μαθητές που εισέρχονται από το Γυμνάσιο στο Λύκειο καλούνται να αντιμετωπίσουν στο μάθημα της Φυσικής ασκήσεις και προβλήματα μεγαλύτερης δυσκολίας από αυτά που αντιμετώπιζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή στο Γυμνάσιο. Στο συγκεκριμένο βιβλίο υπάρχουν π......

Retail Price: €18.70

Web Price: 14.90 (Discount amount: €3.80)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

writer
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, την Άνοιξη του 1957, από γονείς Αρκάδες, και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Στο Πυροσβεστικό Σώμα υπηρέτησε από το 1980 έως το 2011 έχοντας θητεύσει σε διάφορες μάχιμες και επιτελικές θέσεις του Σώματος αλλά και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, λαμβάνοντας μέρος σε πολλά και διαφορετικά μεγάλα συμβάντα. Σπούδασε Προγραμματισμό και Γαλλική γλώσσα, ενώ υπηρέτησε και το συνδικαλιστικό κίνημα στον εργασιακό του χώρο (1993-1995) ως εκλεγμένο μέλος της τότε Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και ως αντιπρόσωπος Πυροσβεστικού Σώματος στην ΑΔΕΔΥ. Μέχρι την αποστρατεία του ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Πυρονόμων, Αρχιπυροσβεστών, Πυροσβεστών Αττικής ( Ε.Π.Α.Π.Α.). Στη νεανική του ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (αθλητής στίβου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ΟΣΦΠ, ποδοσφαιριστής και παράγοντας ερασιτεχνικών ομάδων και διαιτητής ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών), τη δημοσιογραφία (υπήρξε συντάκτης των εφημερίδων «Αθλητική Hχώ» και «Ώρα για σπορ») και την κινηματογραφία. Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων (Ε.Ε.Δ.Σ.). Παράλληλα ασχολήθηκε και με τη συγγραφή. Πολλοί στίχοι του μελοποιήθηκαν και τραγουδήθηκαν από γνωστές ερμηνεύτριες όπως την Ελίζα Μαρέλλη κ.ά. Η πρώτη του ποιητική συλλογή κυκλοφόρησε το 2006 με το συμβολικό-μεταφορικό τίτλο «Υγρές κουβέντες» και η δεύτερη «Υγρές κουβέντες 1+2» το 2007, αποκομίζοντας πολύ καλές κριτικές. Ασχολήθηκε, επίσης, με την πολιτική και τα δημοτικά δρώμενα της πόλης του. Τα «Λόγια... πυρός» είναι το τέταρτο βιβλίο του.

Summary

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την επιθυμία να αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα για τη μελέτη της Φυσικής της Α’ Λυκείου. Οι μαθητές που εισέρχονται από το Γυμνάσιο στο Λύκειο καλούνται να αντιμετωπίσουν στο μάθημα της Φυσικής ασκήσεις και προβλήματα μεγαλύτερης δυσκολίας από αυτά που αντιμετώπιζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή στο Γυμνάσιο. Στο συγκεκριμένο βιβλίο υπάρχουν πολλά λυμένα παραδείγματα, καθώς και πολλές ασκήσεις και προβλήματα που σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν το μαθητή στην αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων εννοιών που θα συναντήσει θέματα όπως της τράπεζας θεμάτων, που συνοψίζουν τα θέματα της τράπεζας με σκοπό την πιο εύκολη και γρήγορη επανάληψη. Σε κάθε υποενότητα του βιβλίου υπάρχει αναλυτική πρόταση μελέτης για πιο αποδοτική και γρήγορη μελέτη. (…)(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Product Details

 • SKU:
  0332375
 • ISBN:
  978-960-493-305-1
 • ISBN2:
  9789604933051
 • Publisher:
  ΣΑΒΒΑΛΑΣ
 • Writer:
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Curator:
  ΤΣΑΝΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • Release Year:
  2014
 • Pages:
  560
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  0.8500 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: Bon Iver - Michicant