Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Writer: ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Published by: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Be the first to review this product

Subtitle - ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Summary - Όποιος προσέρχεται για να δράσει στον δημόσιο χώρο προσέρχεται σε περιβάλλον εξαρχής σκηνοθετημένο. Για να πετύχει τους στόχους του, πρέπει να αυτοσκηνοθετηθεί. Ποια είναι τα υλικά αυτής της σκηνοθεσίας; Πώς διαμορφώνεται το ύφος της δημόσιας παρουσίας; Τι είναι η στρατηγική, τι είναι τα ΜΜΕ και πώς εκπαιδεύεται το δημόσιο πρόσωπο; Πώς αντιμετωπίζε......

Retail Price: €9.00

IANOS Price: 8.10 (Discount amount: €0.90)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

writer
ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος γεννήθηκε το 1956 στα Θεοδώριανα Άρτας και από το 1979 ζει στην Αθήνα. Ως το 2006 ήταν πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα», - όπου εργάστηκε από 1984 και μέχρι το 2009 αναπληρωτής διευθυντής και στη συνέχεια αρθρογράφος και σύμβουλος έκδοσης στον ανανεωμένο «Ελεύθερο Τύπο» της οικογένειας Αγγελοπούλου. Επίσης εργάσθηκε στις εφημερίδες «Τα Νέα», «Ελεύθερη Γνώμη», «Εξόρμηση», στα περιοδικά «Ένα» και «Ταχυδρόμος», στην ΕΡΤ, στο Mega Chanel και στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Κατά περιόδους ήταν σύμβουλος Τύπου στα υπουργεία Πολιτισμού, Παιδείας και Εξωτερικών καθώς και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από το 2010 είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα «Τα Νέα». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Το 1999 κυκλοφόρησε το πολιτικό αφήγημα «Το μυθιστόρημα του ΠαΣοΚ» -μεγάλο μέρος του οποίου είχε δημοσιευθεί προηγουμένως σε συνέχειες στο «Βήμα». Το 2003 έγραψε το πολιτικό θρίλερ «Ποιος σκότωσε τον Πρωθυπουργό» και το 2006 κυκλοφόρησε το πολιτικό μυθιστόρημα «Έγκλημα στο Dacapo». Το 2008 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Του μιλάνε τα κύματα - Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική». Το 2009 τιμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση με το «Βραβείο Πολιτικής Αρθογραφίας: Χρήστος Πασαλάρης», που θέσπισε η Βουλή των Ελλήνων. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Παπαγιαννακοπούλου και έχουν δυο κόρες, τη Νιόβη και τη Βίκυ.

Summary

Όποιος προσέρχεται για να δράσει στον δημόσιο χώρο προσέρχεται σε περιβάλλον εξαρχής σκηνοθετημένο. Για να πετύχει τους στόχους του, πρέπει να αυτοσκηνοθετηθεί. Ποια είναι τα υλικά αυτής της σκηνοθεσίας; Πώς διαμορφώνεται το ύφος της δημόσιας παρουσίας; Τι είναι η στρατηγική, τι είναι τα ΜΜΕ και πώς εκπαιδεύεται το δημόσιο πρόσωπο; Πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη πρωτοβουλίας; Πού συναντώνται η πολιτική και η επικοινωνία και πώς αλληλεπηρεάζονται; Με ποιον τρόπο πολιτικοί και πολιτευόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή σε μια παράσταση στην οποία ο χρόνος αποφασίζει για όλα; Ένα εγχειρίδιο που θα κάνει πολιτικούς και πολιτευόμενους, αλλά και απλούς πολίτες, να αναθεωρήσουν όσα πίστευαν για την πολιτική και την επικοινωνία.

Product Details

 • SKU:
  0453511
 • ISBN:
  978-960-03-6536-8
 • ISBN2:
  9789600365368
 • Publisher:
  ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
 • Writer:
  ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Curator:
  ΚΑΛΕΥΡΑ ΕΥΑ
 • Release Year:
  2018
 • Pages:
  136
 • Dimensions:
  13x21
 • Weight:
  0.1700 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews