ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Writer: ΜΟΝΤΕΦΙΟΡΕ ΣΑΙΜΟΝ ΣΕΜΠΑΓΚ

Published by: ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Be the first to review this product

Summary - Ιερουσαλήμ η οικουμενική, η πρωτεύουσα δύο λαών, ο βωμός τριών πίστεων, ο τόπος της Ημέρας της Κρίσεως και το πεδίο μάχης της σημερινής σύγκρουσης των πολιτισμών. Η μόνη πόλη που υπάρχει δύο φορές – μία στον ουρανό και μία στη γη. Πώς αυτή η μικρή γωνιά της γης έγινε η Ιερή Πόλη, το κέντρο του κόσμου και τώρα το κλειδί για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Αντλών......

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΟΝΤΕΦΙΟΡΕ ΣΑΙΜΟΝ ΣΕΜΠΑΓΚ

writer
ΜΟΝΤΕΦΙΟΡΕ ΣΑΙΜΟΝ ΣΕΜΠΑΓΚ
Ο Άγγλος συγγραφέας Σάιμον Μονιεφιόρε γεννήθηκε το 1965. Τα βιβλία του έχουν γίνει παγκόσμια best-sellers και έχουν μεταφραστεί σε 35 γλώσσες. Το "Catherine the Great & Potemkin" μπήκε στη λίστα για το Samuel Johnson, Duff Cooper and the Marsh Biography Prize. Το "Stalin: The Court of Red Tsar" κέρδισε το Βραβείο Ιστορικού Βιβλίου των British Book Awards το 2004. Το "Young Stalin" κέρδισε το LA Times Book Prize for Biography (ΗΠΑ), το Costa Biography Award (Ην. Βασίλειο),το Kreisky Prize for Political Literature (Αυστρία) και το Le Grand Prix de la Biographie Politique (Γαλλία). Η Μiramax Films και η Ruby Films έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για να γίνει ταινία το "Young Stalin". Το τελευταίο ιστορικό του βιβλίο είναι το "Jerusalem: The Biography", μια φρέσκια ματιά στην ιστορία της Μέσης Ανατολής. Είναι μέλος της Βασιλικής Λογοτεχνικής Εταιρείας και ζει στο Λονδίνο. Για περαιτέρω πληροφορίες, οι αναγνώστες μπορούν να έρθουν σε επαφή με το συγγραφέα στο Facebook ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του: www.simonsebagmontefiore.com.

Summary

Ιερουσαλήμ η οικουμενική, η πρωτεύουσα δύο λαών, ο βωμός τριών πίστεων, ο τόπος της Ημέρας της Κρίσεως και το πεδίο μάχης της σημερινής σύγκρουσης των πολιτισμών. Η μόνη πόλη που υπάρχει δύο φορές – μία στον ουρανό και μία στη γη. Πώς αυτή η μικρή γωνιά της γης έγινε η Ιερή Πόλη, το κέντρο του κόσμου και τώρα το κλειδί για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Αντλώντας από καινούργια αρχεία αλλά κι από τη μελέτη ολόκληρης ζωής, ο Μοντεφιόρε αποκαλύπτει αυτή την πόλη που της αλλάζουν συνέχεια φυσιογνωμία οι πόλεμοι, οι έρωτες και οι αποκαλύψεις για άντρες και γυναίκες -βασιλιάδες, αυτοκράτειρες, προφήτες, ποιητές, άγιοι, κατακτητές, και πόρνες- που δημιούργησαν, κατέστρεψαν, διαμόρφωσαν και κατέγραψαν την ιστορία της. Από τον βασιλιά Δαβίδ μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα, από τη γέννηση του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ, μέχρι την Ισραηλο-Παλαιστινιακή σύρραξη, ο αναγνώστης παρακολουθεί την επική ιστορία 3000 χρόνων πίστης, σφαγών, φανατισμού και συνύπαρξης.

Product Details

 • SKU:
  0305785
 • ISBN:
  978-960-410-709-4
 • ISBN2:
  9789604107094
 • Publisher:
  ΩΚΕΑΝΙΔΑ
 • Writer:
  ΜΟΝΤΕΦΙΟΡΕ ΣΑΙΜΟΝ ΣΕΜΠΑΓΚ
 • Translator:
  ΧΑΤΧΟΥΤ ΡΕΝΑ
 • Curator:
  ΒΡΕΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
 • Release Year:
  2014
 • Pages:
  754
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  1240.0000 kg
 • Country:
  ΑΓΓΛΙΑ

Reviews

: Dr. John - Flaming Sword