ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Writer: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ

Published by: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Be the first to review this product

Summary - Στους τόσο απρόβλεπτους και ασυνάρτητους καιρούς που ζούμε, καθημερινά δοκιμάζονται η πίστη στον εαυτό μας και οι ικανότητές μας. Σε όλα τα μέτωπα της καθημερινής μας ζωής, στις σχέσεις, στην οικογένεια, στη δουλειά. Αρχίζουμε να νομίζουμε ότι «ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας» κάποιες φορές! Κι αυτό είναι η παγίδα που στήνει ένα κουρασμέ......

Retail Price: €23.00

IANOS Price: 20.70 (Discount amount: €2.30)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ

writer
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ
Ο Άκης Αγγελάκης είναι απόφοιτος του London School of Foreign Trade - Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ναυτιλιακά, Nottinghan Polytechnic - Εκπαίδευση Μάνατζμεντ και Δημιουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων με θέματα τις Πωλήσεις, την Αυτοπεποίθηση,την Επικοινωνία και το Management της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο Άκης Αγγελάκης, εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων και στη διδασκαλία τεχνικών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, ανοίγοντας τους δρόμους της προσωπικής επιτυχίας και της επαγγελματικής ευημερίας. Έχει διατελέσει σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και ειδικός συνεργάτης κρατικών οργανισμών σε θέματα παρακίνησης, ανθρώπινων σχέσεων, πωλήσεων, επικοινωνίας και ψυχολογίας της επίτευξης. Εκτός της πρακτικής, η διδακτική του εμπειρία υπερβαίνει τις 12.000 ώρες.Σεμινάρια του έχουν παρακολουθήσει και παρακολουθούν οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες και οργανισμοί.

Summary

Στους τόσο απρόβλεπτους και ασυνάρτητους καιρούς που ζούμε, καθημερινά δοκιμάζονται η πίστη στον εαυτό μας και οι ικανότητές μας. Σε όλα τα μέτωπα της καθημερινής μας ζωής, στις σχέσεις, στην οικογένεια, στη δουλειά. Αρχίζουμε να νομίζουμε ότι «ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας» κάποιες φορές! Κι αυτό είναι η παγίδα που στήνει ένα κουρασμένο και πληγωμένο μυαλό, όταν οι αλλαγές που συμβαίνουν καθημερινά τείνουν να είναι απρόσκλητες και ανεξέλεγκτες. Γι΄ αυτό ακριβώς γράφτηκε αυτό το βιβλίο. Για να μας ξαναθυμίσει, μέσα από ιστορίες και παραβολές, ότι μπορούμε να παραμένουμε δυνατοί σε ένα κόσμο που παραμορφώνεται αντί να ομορφαίνει. Ιστορίες που θα σας κάνουν να ξαναθυμηθείτε την πραγματική υπόσταση των δικών σας δυνάμεων και ικανοτήτων, των ευλογιών και δώρων που κουβαλάτε μέσα στην καρδιά και την ψυχή σας από την ημέρα που γεννηθήκατε. Μια συλλογή ιστοριών που αποτελεί φωτισμένη υπενθύμιση στον καθένα μας ότι κάθε φορά που δειλιάζουμε, κάθε φορά που διστάζουμε, κάθε φορά που δεν πιστεύουμε στον εαυτό και τις ικανότητές μας, προσβάλλουμε τον ίδιο το Δημιουργό μας. Ένα βιβλίο που η κάθε του σελίδα, η κάθε του ιστορία θα σας κάνει περισσότερο εύρωστους ψυχικά και συναισθηματικά αποφασισμένους να ζήσετε μια ζωή περισσότερο χαμογελαστή και φωτεινή. Τη ζωή που πραγματικά σας αξίζει!

Product Details

 • Series:
  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ
 • SKU:
  0219327
 • ISBN:
  978-960-430-327-4
 • ISBN2:
  9789604303274
 • Publisher:
  ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
 • Writer:
  ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ
 • Release Year:
  2008
 • Pages:
  300
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.4600 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews