ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ

Writer: ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ

Published by: ΔΙΟΠΤΡΑ

Be the first to review this product

Subtitle - 52 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΛΗΝΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ
Summary - 52 διαλογισμοί και πρακτικές για μια πιο όμορφη και ήρεμη ζωή! Ένα βιβλίο για όσους θέλουν μια νότα αισιοδοξίας στη καθημερινότητά τους. Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο. Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο. Έφτασε η ώρα να εξερευνήσετε τον εαυτό σας, να πραγματοποιήσετε ένα τ......

Retail Price: €14.35

Web Price: 9.90 (Discount amount: €4.45)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ

writer
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ
Η Αγάπη Στασινοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 18 μετέβη για σπουδές στη φημισμένη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στο Λονδίνο και στη συνέχεια έγινε μέλος του Young Vic. Μετακόμισε στις ΗΠΑ για να κάνει σινεμά και τηλεόραση, και αργότερα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Μόνικα, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην ψυχολογία. Ο έρωτάς της για τους Θεούς και τις Θέες ξύπνησε και οδήγησε σε δύο δικά της βιβλία, τα Conversations with the Goddesses και Gods and Goddesses in Love. Με αφετηρία τα βιβλία της, ανέβασε ένα one-woman show και υπήρξε παραγωγός ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου ντοκιμαντέρ του PBS. Η Αγάπη δίνει διαλέξεις παγκοσμίως και εμπνέει τον κόσμο, παροτρύνοντας τους ακροατές να αναγνωρίσουν τα προσωπικά τους χαρίσματα και να δημιουργήσουν τη ζωή που επιθυμούν. Αυτή την περίοδο συνεργάζεται στενά με την αδελφή της Αριάνα Χάφινγκτον για να μεταδώσουν το μήνυμα του THRIVE στον επιχειρηματικό κόσμο, παρακινώντας τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν πιο ισορροπημένο και ολιστικό τρόπο ζωής. Ζει στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη κα είναι σταθερή μπλόγκερ τη Huffington Post. Ιστοσελίδα: www.unbindingtheheart.com.

Summary

52 διαλογισμοί και πρακτικές για μια πιο όμορφη και ήρεμη ζωή! Ένα βιβλίο για όσους θέλουν μια νότα αισιοδοξίας στη καθημερινότητά τους. Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο. Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο. Έφτασε η ώρα να εξερευνήσετε τον εαυτό σας, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα γεμίσει τη ζωή σας με νόημα, ενεργητικότητα, γαλήνη και ευτυχία. Η Agapi Stassinopoulos, χάρη στον πλούτο των συναισθημάτων και στη σοφία που απέκτησε έπειτα από την πνευματική αναζήτηση μιας ολόκληρης ζωής, σας καθοδηγεί για πενήντα δύο εβδομάδες, ώστε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας δυσκολεύει και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί. Θα χτίσετε τα θεμέλια της προσωπικής φροντίδας σας -του διαλογισμού, της υγείας, του ελεύθερου χρόνου- και θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παγίδες, προκειμένου να μην ξοδεύετε την ενέργειά σας στους άλλους ανθρώπους κι ούτε να βιώνετε τη ζωή κρατώντας μια αρνητική στάση. Θα εξετάσετε τα επίμαχα ζητήματα, όπως είναι οι σχέσεις, τα οικονομικά, η αυτοεκτίμηση, το άγχος και η παιδική ηλικία. Τέλος, θα μπορέσετε να εμπιστευθείτε τη δημιουργικότητά σας, να κρατήσετε την καρδιά σας ανοιχτή και να έρθετε σε επαφή με το ανώτερο πνεύμα που κατοικεί μέσα σας. Να έχετε το βιβλίο αυτό πάντα μαζί σας - είναι ένας πολύτιμος φίλος. Απλώστε τα φτερά της φαντασίας σας και χαρείτε κάθε στιγμή. Μέσα από τις σελίδες του, θα ξεκλειδώσετε τη δύναμη της καλοσύνης και θα αναφωνήσετε "Καλημέρα, Χαρά!".

Product Details

 • Foreign Title:
  WAKE UP TO THE JOY OF YOU
 • SKU:
  0419200
 • ISBN:
  978-960-605-315-3
 • ISBN2:
  9789606053153
 • Publisher:
  ΔΙΟΠΤΡΑ
 • Writer:
  ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ
 • Translator:
  ΚΟΥΤΣΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ
 • Curator:
  ΑΝΤΑΒΑΛΗ ΔΑΝΑΗ
 • Release Year:
  2017
 • Pages:
  360
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.2300 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews