ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ

Writer: ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΛΕΝΑ

Published by: ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ

Be the first to review this product

Summary - Ο Κέβιν Κόστνερ πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1979. Παρόλα αυτά λίγοι ηθοποιοί επηρέασαν τόσο βαθιά το κινηματογραφικό κοινό στο διάστημα μιας δεκαετίας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κέβιν Κόστνερ στο "JFK" στο ρόλο του επαρχιακού εισαγγελέα που αψήφησε τη δύναμη της κυβερνητικής εξουσίας και προσπάθησε να αποδείξει πως υπήρχε συνωμοσία πίσω από την......

Retail Price: €10.00

IANOS Price: 3.00 (Discount amount: €7.00)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΛΕΝΑ

writer
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΛΕΝΑ
Η Λένα Κωνσταντέλλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ιστορία και αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Μέχρι το 2006, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, εργαζόταν ως αρχαιολόγος στο Μουσείο Μπενάκη. Μετέφρασε σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Κέδρος" την "Θεωρία του Μαρξ για την αλλοτρίωση" του Ούγγρου συγγραφέα Ίστβαν Μέσαρος και με τις εκδόσεις της "Οδού Πανός' το αφιέρωμα για τον Αντρέι Ταρκόφσκι και τις βιογραφίες της Μάρλεν Ντήτριχ και της Τζάνις Τζόπλιν. Εξέδωσε μια ποιητική συλλογή και ένα τόμο δοκιμίων όπου ασχολείται με το έργο του Γιώργου Χειμωνά, την Γενιά του '70, τον υπερρεαλισμό κ.λ.π. Έχει δημοσιεύσει άρθρα της στην "Οδό Πανός", τα "Αιολικά Γράμματα", την "Πνευματική Ζωή", τη "Νέα Σκέψη", την "Πάροδο", το "Ένεκεν" κ.α.

Summary

Ο Κέβιν Κόστνερ πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1979. Παρόλα αυτά λίγοι ηθοποιοί επηρέασαν τόσο βαθιά το κινηματογραφικό κοινό στο διάστημα μιας δεκαετίας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κέβιν Κόστνερ στο "JFK" στο ρόλο του επαρχιακού εισαγγελέα που αψήφησε τη δύναμη της κυβερνητικής εξουσίας και προσπάθησε να αποδείξει πως υπήρχε συνωμοσία πίσω από την δολοφονία του Προέδρου Τζων Φ. Κέννεντυ; Ήταν το ίδιο εντυπωσιακός, σε τόσο διαφορετικούς ρόλους, όπως του θαρρετού νεαρού ευγενή που αγωνίζεται να απαλλάξει τη χώρα του απ' τη φτώχεια και την καταπίεση στο, "Ρομπέν των Δασών", του στρατιώτη που αναζητεί την τύχη του μεταξύ των Ινδιάνων Σιου, στο "Χορεύοντας με τους λύκους", του αγρότη που οραματίζεται να χτίσει ένα γήπεδο μπέηζ μπωλ στη, "Χώρα των ονείρων", του χρεοκοπημένου αστυνομικού που ονειρεύεται να πατάξει το έγκλημα στο Σικάγο της εποχής της ποτοαπαγόρευσης στους, "Αδιάφθορους". Όπως οι χαρακτήρες του υποδύεται στην οθόνη, ο Κέβιν Κόστνερ, είναι ευθύς και έντιμος. Έχει κλασικά χαρακτηριστικά, είναι γλυκομίλητος, άνθρωπος της δράσης μάλλον παρά του λόγου στις ταινίες του. Ακτινοβολεί την χάρη του Γκάρυ Κούπερ, την γοητεία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, την ευαισθησία του Χένρυ Φόντα και την εμφάνιση του Τζαίημς Στιούαρτ· είναι κατευθείαν απόγονος των μεγάλων μορφών της κινηματογραφικής παράδοσης του Χόλλυγουντ και ενσαρκώνει πολλά από τα ιδανικά που αυτοί ενσάρκωσαν επί χρόνια. Για πολλούς είναι η έκφραση του Αμερικάνικου ονείρου. Περιέχονται τα κείμενα: - Εισαγωγή - Ο Κέβιν Κόστνερ γεννήθηκε - Ο πρίγκιπας του Χόλλυγουντ - Φιλμογραφία.

Product Details

 • SKU:
  0068702
 • ISBN:
  960-7165-63-2
 • ISBN2:
  9607165632
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ
 • Writer:
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΛΕΝΑ
 • Release Year:
  1994
 • Pages:
  77
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  0.3200 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: City of Prague Philharmonic - Eyes Wide Shut (Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2)