Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης, στις 21 Μαρτίου, ο ΙΑΝΟS διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό όπου 40 τυχεροι θα κερδίσουν βιβλία ποίησης!

Λάβε μέρος τώρα!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Αφιερώματος για την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης που διοργανώνει ο IANOS το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015 στο κατάστημα IANOS, Σταδίου 24 Αθήνα από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 και οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παράλληλα, τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του IANOY και στο επίσημο site του.(http://www.ianos.gr/).


Τι πρέπει  να κάνεις;

1. Γράψε το ποίημα που άλλαξε τη ζωή σου.

2. Φωτογράφισέ το.

3. Ανέβασε τη φωτογραφία στον διαγωνισμό του ΙΑΝΟΥ.

4. Κάνε Share με #ianospoetry και μάζεψε τις περισσότερες ψήφους.

Οι 40 φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν ποιητικές συλλογές, ανθολόγια, βιβλία ποιημάτων κ.ά. σημαντικών Ελλήνων ποιητών!

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο IANOS, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει τον Διαγωνισμό με την ονομασία «Το ποίημα που άλλαξε τη ζωή μου», o οποίος διενεργείται μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com & www.instagram.com

Ως ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η Δευτέρα 2 Μαρτίου του 2015. Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 19 Μαρτίου του 2015, ώρα 21:00.

 

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός είναι προσβάσιμος από τις διευθύνσεις  www.facebook.com & www.instagram.com

Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα και είναι χρήστες του Internet. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι στην εταιρεία IANOS.

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού χρήστη στο facebook ή στο instagram και η αποδοχή των όρων χρήσης του

Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής και Πολιτικής Απορρήτου.

Οι 40 νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν μετά από ψηφοφορία στην ειδική πλατφόρμα του ΙΑΝΟΥ και θα κερδίσουν ποιητικές συλλογές, ανθολόγια,βιβλία ποιημάτων κ.ά. σημαντικών Ελλήνων ποιητών.
 
Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται: α) η σύνδεση με το facebook ή το instagram, β) η ανάρτηση της φωτογραφίας ενός ποιήματος, γ)  η κοινοποίηση της φωτογραφίας με hashtag #ianospoetry
 
Τυχόν ειδικοί όροι θα ανακοινωθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του IANOY και στο επίσημο site του.(http://www.ianos.gr/).
 
Όριο μίας συμμετοχής ανά μοναδικό facebook και instagram user. Ως μοναδικό χαρακτηριστικό κάθε user χρησιμοποιείται το όνομα προφίλ του.

Οι συμμετέχοντες δεν θίγουν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων για τις φωτογραφίες, καθώς όλα τα δικαιώματα παραχωρούνται στον ΙΑΝΟ, όχι μόνο στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αλλά και για μελλοντική χρήση.
 
 Ο IANOS δεν ευθύνεται για τυχόν εσφαλμένα ή αναληθή στοιχεία που θα κατατεθούν μέσω του facebook και του instagram.  
 
Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Αφιερώματος για την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης που διοργανώνει ο IANOS το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015 στο κατάστημα IANOS, Σταδίου 24 Αθήνα από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 και οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Παράλληλα, τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του IANOY και στο επίσημο site του.(http://www.ianos.gr/).
 
 O IANOS δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την αδυναμία εύρεσης των νικητών, εφόσον καταβάλει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους με τα προαναφερόμενα μέσα.
 
 Σε περίπτωση που στο πρόσωπο των νικητών δεν συντρέχουν οι όροι συμμετοχής, ή αρνηθούν το δώρο, ή δεν επικοινωνήσουν εντός είκοσι (20) ημερών από την ειδοποίησή τους για να παραλάβουν το δώρο τους, αποσβένεται το δικαίωμα τους να διεκδικήσουν το δώρο τους, το δώρο δεν αποδίδεται, και ο IANOS έχει τη διακριτική ευχέρεια διάθεσης του δώρου κατά την κρίση του, με συνέχιση του Διαγωνισμού είτε με άλλο τρόπο.
 
 Τα δώρα είναι  προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβίβασης, συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
 
  Προσωπικά δεδομένα: Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του εν λόγω διαγωνισμού, ο IANOS συλλέγει από τους συμμετέχοντες τα εξής και μόνο στοιχεία:
          α) username στο facebook και στο instagram,
          β) email και ονοματεπώνυμο των νικητών
 
Το email δύναται να χρησιμοποιηθεί από τον IANO για προωθητικούς σκοπούς. Ο IANOS διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο) παρά μόνο όπου αυτό προβλέπεται από τον νόμο και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές.
 
Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων. Ο IANOS διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω όρων. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία, δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν.