Όταν άνοιξε το πρώτο IANOS BAZAAR στη Σταδίου, πριν από ένα χρόνο, το σχέδιο ήταν να λειτουργήσει για περίπου ένα μήνα. Η ανταπόκριση του κόσμου όμως ήταν τόσο μεγάλη, που το BAZZAR έγινε πλέον θεσμός.

Το γνωστό λοιπόν πια σε όλους IANOS BAZAAR, μεταφέρθηκε Ακαδημίας 34, σε νέο κατάστημα, πάντα όμως στην ίδια φιλοσοφία. Αμέτρητες προσφορές σε βιβλία και CD, σας περιμένουν να εφοδιαστείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εδώ θα βρείτε μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας και ελληνικής λογοτεχνίας, παιδικά βιβλία, λευκώματα, σπάνιες μελέτες, μουσική από ελληνική και ξένη δισκογραφία και όλα αυτά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, από 1 ευρώ.

Καθημερινά στο κατάστημα θα παραλαμβάνονται νέοι τίτλοι προσφορών, από όλο σχεδόν το εκδοτικό φάσμα, έτσι ώστε να βρίσκετε πάντα κάτι που θα ανταποκρίνεται στις αναγνωστικές σας ανάγκες!

Κάνοντας λοιπόν τη βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας, μην παραλείψετε να περάσετε από την Ακαδημίας στον αριθμό 34, να περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή βιβλίων και φυσικά να επιλέξετε το soundtrack που θα πλαισιώσει τις φετινές σας διακοπές.