Το πιο σημαντικό ετήσιο γεγονός για το βιβλίο και τους επαγγελματίες του βιβλίου που διοργανώνεται στη χώρα μας. Ένας πολιτιστικός θεσμός με διεθνή χαρακτήρα που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του βιβλίου και έγινε σημείο αναφοράς για όλους τους αναγνώστες και τους φίλους του βιβλίου.

Η 15η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 6 Μαΐου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO), με διοργανωτή το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και συνδιοργανωτές τη ΔΕΘ-HELEXPO, το Δήμο Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους Ελλήνων Εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, με την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η Αλυσίδας Πολιτισμού IANOS θα βρίσκεται και φέτος σε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, στο Περίπτερο 15, Stand 6.

Δείτε παρακάτω τις εκδηλώσεις των εκδόσεων μας που θα πραγματοποιηθούν στην 15η Δ.Ε.Β.Θ.

 

Σάββατο 5 Μαΐου 2018, ώρα 14:00

Περίπτερο 15, Εξώστης

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ

Συζήτηση με θέμα Πλατεία Διοικητηρίου-Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον με αφορμή την κυκλοφορία των βιβλίων ”Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα’’ και “Η Πλατεία Διοικητηρίου και ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΟΔ’’

ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Τάσος Τζήκας, πρόεδρος ΔΕΘ HELEXPO, Γιώργος Λυσαρίδης, συγγραφέας εκδόσεων IANOS, Πάρις Μπίλλιας, πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΜ, Θανάσης Παππάς, αντιδήμαρχος δήμου Θεσσαλονίκης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Εκδόσεις IANOS / Σύλλογος Φίλων Πλατείας Διοικητηρίου

 

Σάββατο 5 Μαΐου 2018, ώρα 18:00

Περίπτερο 15, Stand 6

Η Αγάπη Ντόκα υπογράφει στο περίπτερο των εκδόσεων IANOS το βιβλίο της Καταδικασμένη να είμαι σπάνια.

 

 

Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 12:00

Περίπτερο 13, Αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Χρήστος Γιανναράς  παρουσιάζει το βιβλίο του Ελληνοκεντρικός εκσυγχρονισμός, εκδόσεις IANOS.

 

 

Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 17:00

Περίπτερο 13, Αίθουσα Αμάλ/Amal

Οι εκδόσεις IANOS παρουσιάζουν τη νέα ποιητική συλλογή της Κλέλιας Χαρίση με τίτλο Αλλαγή φρουράς | Change of guard. Θα μιλήσουν οι: Αλέκος Δαφνομήλης Πρόεδρος Εταιρίας Συγγραφέων Β.Ελλάδος, Βασίλης Κοντογουλίδης Διευθυντής Fm 100 Θεσσαλονίκης. Απαγγέλουν: Αλίκη Δουρμάζερ Ηθοποιός-σκηνοθέτης, Μάξιμος-Φίλιππος Καλατζής Αρχιτέκτων Μηχανικός.

 

 

 
: Goran Bregovic - Aven Ivenda