Οι Opera Chaotique έρχονται στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Μαΐου για μία και μοναδική βραδιά για να χαρίσουν στους θαυμαστές τους την ευκαιρία να τους απολαύσουν από κοντά. Έχοντας πραγματοποιήσει την πρώτη τους εμφάνιση το Μάιο του 2011, συμπληρώνουν τρία χρόνια παρουσίας στο χώρο. Η επιτυχημένη τους πορεία στο χώρο της μουσικής, τους οδήγησε να παίξουν σε μία σειρά ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο, τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, αλλά και την Άγκυρα και το Βελιγράδι. Η ευρωπαϊκή τους παρουσία είναι σημαντική και οι περιοδείες τους επιτυχημένες ιδιαίτερα στη χώρα μας αλλά και στη γειτονική Ιταλία και Πορτογαλία.

Στη Θεσσαλονίκη επανέρχονται λοιπόν για μία ακόμη βραδιά σε ένα γνώριμο χώρο στο κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο: το Club του Μύλου. Το μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης έχει και πάλι μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσει τους Opera Chaotique και όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές των ιστοριών τους: το Μαρκήσιο Ντε Σαντ, τον Τσάρλς Μπουκόβσκι, το Φάντασμα της Όπερας, τη Βασίλισσα των Βουντού, την Κάρμεν και τον Δον Ζουάν.

Οι Tenorman & VoodooDrummer, οι δύο πρωταγωνιστές του συγκροτήματος παντρεύουν διαφορετικά είδη τέχνης μεταξύ τους. Είναι το σημείο εκείνο όπου η όπερα συναντάει το punk, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα,το cabaret συναντά το musical.

Το κοινό που θα έρθει να τους απολαύσει στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να προετοιμαστεί να απολαύσει πρωτότυπες συνθέσεις από το πρώτο τους album, μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σαίξπηρ, Μπουκόβσκι και Έντγκαρ Άλαν Πόε, ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό show. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά τους.

Τα τελευταία τρία χρόνια οι
Opera Chaotique έδωσαν 235 shows σε 12 διαφορετικές χώρες παρουσιάζοντας επί σκηνής εφιαλτικές μουσικές ιστορίες, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για τα show τους και από το διεθνή τύπο. Το live της Θεσσαλονίκης είναι επετειακού χαρακτήρα. Μας προσκαλούν για να γιορτάσουν τα τρία χρόνια παρουσίας τους στο χώρο σε μία ξεχωριστή βραδιά που θα τα έχει όλα: πολλές εκπλήξεις, special setlists και φυσικά τις γνωστές τους χαοτικές μελωδίες!

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι εξής: ο Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) στη φωνή, το πιάνο και την αφήγηση, ο Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer) στα ντραμς και tricks, η Λητώ Μεσσήνη (σοπράνο) στα φωνητικά και ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο.

Special καλεσμένοι θα είναι οι: Ανδρομάχη Βουτσά στο τραγούδι και η Φρίντα Τριανταφύλλου επίσης στο τραγούδι. Τα κείμενα υπογράφουν οι Tenorman & Voodoo Drummer. Τα κοστούμιαέχουν επιμεληθεί η Ελένη Ψύρρα και τις μάσκες οι Μάρθα Φωκά και ο Δημήτρης Στάμου (Merlin Puppet Theater).