Όλες οι νέες κυκλοφορίες είναι εδώ!

Το περιοδικό του ΙΑΝΟΥΟδός Βιβλίων – Καλοκαίρι 2014” μόλις κυκλοφόρησε και στις σελίδες του φιλοξενεί πολλά και ωραία, διάφορα και ενδιαφέροντα, βιβλία και μουσική, για αναγνώστες και μουσικόφιλους.

Ο IANOS έγινε 30 χρονών και προσέθεσε νέο μέλος στην οικογένειά του. Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS άνοιξε και σκοπός του είναι να φέρει όλη τη μουσική του κόσμου κοντά σας. Το εξώφυλλο του περιοδικού είναι επηρεασμένο από αυτό και ξεχειλίζει από νότες, προκαλώντας ευχάριστα μουσικά συναισθήματα.

Στο περιοδικό θα βρείτε επίσης όλα τα καινούργια βιβλία. Οι περισσότεροι εκδότες, μας παρουσιάζουν τις τελευταίες τους αλλά και τις κλασικές τους δημιουργίες. Πρόκειται για βιβλία που θα σας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές σας διακοπές, στις εξορμήσεις σας, στα καλοκαιρινά βράδια, στην καλοκαιρινή σας διάθεση και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Θα βρείτε όλα τα ευπώλητα βιβλία για το πρώτο 6μηνο του 2014. Τι διάβασαν άραγε οι περισσότεροι άνθρωποι που επέλεξαν να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα IANOS;

Μπορείτε να βρείτε το περιοδικό σε όλα τα καταστήματα IANOS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στους συνεργαζόμενους χώρους του IANOSCLUB και σε κεντρικά σημεία των 2 μεγάλων πόλεων.

 
: arranged by Goran Bregovic - Wedding-Cocek