Κυριακή... Μέρα χαλάρωσης, ξεκούρασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Και τι καλύτερο απ' όταν συνδυάζονται;!

 

Για αυτό και εμείς σας προτείνουμε την χριστουγεννιάτικη συναυλία με το οργανικό και φωνητικό σύνολο Art Various, που διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8 μ.μ.στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατίας 156).

 

Η συναυλία έχει τίτλο : «Στην αγκαλιά των Χριστουγέννων» και θα ερμηνευτούν έργα των Borodin, Saint Saens, Gomez, Schubert, Adam, Gruber καθώς και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Σολίστ: Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου.

Μουσική διεύθυνση: Θανάσης Γοβατζιδάκης.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σκοπό έχει την ενίσχυση και προβολή του έργου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Μέγας Αλέξανδρος» που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1926.

 

Το Σωματείο που παλαιότερα ίδρυσε επαγγελματική Σχολή Αρρένων για παιδιά προσφύγων και στη συνέχεια Ορφανοτροφείο Θηλέων, εργαστήρια ταπητουργίας και κεντημάτων, σήμερα λειτουργεί, με την υποστήριξη και του Ερυθρού Σταυρού, ένα ιατρείο παροχής πλήρους καρδιολογικού ελέγχου και έναν ξενώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

 

Το σύνολο των υπηρεσιών προσφέρονται εντελώς δωρεάν ενώ το έργο του Σωματείο βασίζεται αποκλειστικά στην ενίσχυση των μελών του και τρίτων προσώπων, χωρίς οποιαδήποτε κρατική ή ευρωπαϊκή επιδότηση.

 

Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται από το Σωματείο ενώ για αναλυτική ενημέρωση για τη δράση και τους τρόπους ενίσχυσης του ΦΣ Μέγας Αλέξανδρος, μπορεί κάποιος να απευθύνεται στο τηλέφωνο 2310300580 και στην ιστοσελίδα www.megas-alexandros.eu