ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Writer: ΧΡΙΣΤΟΓΕΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Published by: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Be the first to review this product

Summary - Μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο καταστάσεων προβληματισμού τα παιδιά μαθαίνουν: να ταξινομούν και να διατάσσουν υλικά, να συγκρίνουν και να συσχετίζουν αντικείμενα, να κατανοούν απλές χωροχρονικές σχέσεις και να αναπαράγουν σχήματα, να χρησιμοποιούν για να μετρούν αυθαίρετες ή συμβατικές μονάδες μέτρησης, να χρησιμοποιούν, να οργανώνουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις του......

Retail Price: €7.70

Web Price: 5.30 (Discount amount: €2.40)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΧΡΙΣΤΟΓΕΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

writer
ΧΡΙΣΤΟΓΕΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Η Κατερίνα Χριστόγερου ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές πάνω στα παιδαγωγικά στο Μόναχο της Γερμανίας και φοίτησε στη σχολή νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε με απόσπαση ως νηπιαγωγός σε δίγλωσσα τμήματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης στη Γερμανία, στην πόλη της Στουτγάρδης. Επίσης, υπηρέτησε σε ιδιωτικά και δημόσια νηπιαγωγεία της χώρας. Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της Εγώ είμαι εγώ… και μου αρέσω! 101 δραστηριότητες για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών, Μαθηματικά παιχνίδια για το νηπιαγωγείο, Στα προνήπια με χαρά: Φύλλα δραστηριοτήτων για τα προνήπια, Στο Νηπιαγωγείο με χαρά: Φύλλα δραστηριοτήτων για το Νηπιαγωγείο, Το Πάσχα της Χαράς: Φύλλα δραστηριοτήτων για το Νηπιαγωγείο και Καινοτόμα προγράμματα στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό: Σχεδιασμός – Ανάπτυξη – Αξιολόγηση (το τελευταίο σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα Αρμενιάκου και την Πηνελόπη Πέζαρου).

Summary

Μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο καταστάσεων προβληματισμού τα παιδιά μαθαίνουν: να ταξινομούν και να διατάσσουν υλικά, να συγκρίνουν και να συσχετίζουν αντικείμενα, να κατανοούν απλές χωροχρονικές σχέσεις και να αναπαράγουν σχήματα, να χρησιμοποιούν για να μετρούν αυθαίρετες ή συμβατικές μονάδες μέτρησης, να χρησιμοποιούν, να οργανώνουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τους αριθμούς, να αναγνωρίζουν και να ονομάζουν απλά στερεά και ευθύγραμμα σχήματα, να αναγνωρίζουν συμμετρικά σχήματα ως άξονα, να εκτελούν απλές μαθηματικές πράξεις, να λύνουν μικρά προβληματάκια. Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου δίνονται: ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, προσωπική έκφραση και δημιουργία.

Product Details

 • SKU:
  0328016
 • ISBN:
  978-960-566-646-0
 • ISBN2:
  9789605666460
 • Publisher:
  ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
 • Writer:
  ΧΡΙΣΤΟΓΕΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 • Illustrator:
  ΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 • Release Year:
  2014
 • Pages:
  133
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  0.4500 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: Van Morrison With Georgie Fame - The New Symphony Sid