ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Writer: ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Published by: ΠΑΤΑΚΗΣ

Be the first to review this product

Subtitle - ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Summary - Φίλε μαθητή, Το βιβλίο αυτό που κρατάς στα χέρια σου μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τη γνώση, την κατανόηση και την εμπέδωση των μαθηματικών της Β' Γυμνασίου. Το διάβασμά σου πρέπει απαραιτήτως να χωρίζεται σε τρία στάδια: -ΘΕΩΡΙΑ Η γνώση της θεωρίας είναι βασικό μέρος του διαβάσματος στα μαθηματικά. Μάθε, κατανόησε, εμπέδωσε τη θεωρία......

Retail Price: €22.70

Web Price: 16.80 (Discount amount: €5.90)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

writer
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Σπουδές -02/10/1989-06/07/1993 Εισάχθηκα 21ος στο Μαθηματικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με 513 μόρια σε σύνολο 640 (μέσος όρος 16). Για την επίδοσή μου κέρδισα την αντίστοιχη υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Για τα τρία πρώτα έτη της φοίτησής μου κέρδιζα την υποτροφία από το Ι.Κ.Υ ως ένας από τους 10 καλύτερους φοιτητές του έτους μου και συγκεκριμένα 8ος. Βαθμός πτυχίου: Λίαν καλώς 7.2. -1/10/2005-15/5/2009 Πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Ε.Α.Π. στο πρόγραμμα με τίτλο «Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά». Η διπλωματική μου εργασία είχε τίτλο: "Μελέτη ροής Stokes σε αξονοσυμμετρικά συστήματα συντεταγμένων". Βαθμός μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης: Άριστα 9. 6/2009 - σήμερα Εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή στο ΕΑΠ με τίτλο: «Προβλήματα ροής Stokes με εφαρμογές στην αιμοδυναμική» με επιβλέπουσα την Δρ Χατζηνικολάου Μαρία.

Summary

Φίλε μαθητή, Το βιβλίο αυτό που κρατάς στα χέρια σου μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τη γνώση, την κατανόηση και την εμπέδωση των μαθηματικών της Β' Γυμνασίου. Το διάβασμά σου πρέπει απαραιτήτως να χωρίζεται σε τρία στάδια: -ΘΕΩΡΙΑ Η γνώση της θεωρίας είναι βασικό μέρος του διαβάσματος στα μαθηματικά. Μάθε, κατανόησε, εμπέδωσε τη θεωρία που υπάρχει στην αρχή κάθε ενότητας. Η ύπαρξη πολλών παραδειγμάτων θα σε βοηθήσει. -ΜΟΡΦΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ - ΛΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Όταν η θεωρία έχει γίνει πραγματικά κτήμα σου, μελέτησε και κατανόησε ποιες είναι οι διάφορες μορφές ασκήσεων που θα συναντήσεις. Σ' αυτό θα σε βοηθήσουν οι λυμένες εφαρμογές που αντιστοιχούν στις διάφορες μορφές ασκήσεων. Λύσε και ξαναλύσε τις λυμένες εφαρμογές, έτσι ώστε να έχεις καταλάβει πλήρως πώς και γιατί γίνεται το καθετί. Μην προσπαθήσεις να αποστηθίσεις ασκήσεις!!! Τα μαθηματικά είναι σκέψη και λογική, όχι «παπαγαλία». -ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ Εφόσον τα δύο προηγούμενα βήματα έχουν ολοκληρωθεί, λύσε τις ερωτήσεις κλειστού τύπου που υπάρχουν στο τέλος κάθε ενότητας. Στη συνέχεια λύσε τις ασκήσεις προς λύση χωρίς καμία βοήθεια. Προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα σημεία. Αν η λύση δεν προκύπτει, στο τέλος του βοηθήματος υπάρχουν υποδείξεις-απαντήσεις για να βοηθηθείς ή να ελέγξεις τα αποτελέσματα που βρήκες. Μη λησμονείς ότι τα βήματα αυτά είναι απαραίτητα για να έχεις καταλάβει πλήρως τι διαπραγματεύεται κάθε ενότητα. Όταν θα πλησιάζει η ώρα των εξετάσεων, χρησιμοποίησε τον «ΟΔΗΓΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ» που υπάρχει στο βιβλίο. Οι ερωτήσεις θεωρίας θα σε βοηθήσουν να δεις αν γνωρίζεις τη θεωρία, οι ασκήσεις επανάληψης για να ελέγξεις την ικανότητά σου στην επίλυση ασκήσεων και τα ενδεικτικά θέματα των εξετάσεων για να έχεις μια εικόνα της λογικής του τελικού διαγωνίσματος.

Product Details

 • SKU:
  0410960
 • ISBN:
  978-960-16-7178-9
 • ISBN2:
  9789601671789
 • Publisher:
  ΠΑΤΑΚΗΣ
 • Writer:
  ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 • Release Year:
  2017
 • Pages:
  720
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  0.8400 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: ianosradio spot composed by Anemos Group 2