ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ

Writer: ΧΑΝΗ ΦΑΙΗ

Published by: ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ

Be the first to review this product

Summary - Μα, είναι δυνατόν, μια παρέα από ποντίκια να παίζουν με την Αλφαβήτα; Ναι, και θα σας παρασύρουν κι εσάς στο μαγικό κόσμο της γραφής και της ανάγνωσης. Λοιπόν, τι λέτε; Θα έρθετε μαζί μας στην Ποντικούπολη; Το ταξίδι μας αρχίζει απ' τη στιγμή που θα ανοίξετε την πρώτη σελίδα... Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τους μικρούς μα......

Retail Price: €12.70

IANOS Price: 11.43 (Discount amount: €1.27)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΧΑΝΗ ΦΑΙΗ

writer, translator, curator
ΧΑΝΗ ΦΑΙΗ
Η Φαίη Χανή γεννήθηκε στις 7-5-69 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός από το 1994 σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία ενώ από το 2000 στη δημόσια εκπαίδευση. Παράλληλα συνεργάστηκε με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) από το 1994 εως το 1999 παρουσιάζοντας σε εκθέσεις βιβλίου "Τα παραμύθια της γαλάζιας γραμμής" και συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος "Μ` ένα βιβλίο πετάω". Έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, που πλαισιώνονταν πάντα από κατασκευές - μικρά ταξίδια στον κόσμο των εικαστικών. Από το 1999 έως σήμερα συνεργάζεται με το Δήμο Πετρούπολης, οργανώνοντας και υλοποιώντας προγράμματα εικαστικών για το "Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης" που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Συνεργάζεται με το διμηνιαίο παιδαγωγικό περιοδικό "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού", εκδόσεις Ωρίων -στήλη χειροτεχνίας. Διδάσκει τεχνικά και εικαστική αγωγή σε δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), ειδικότητα προσχολική αγωγή - δραστηριότητες δημιουργίας και έκφρασης.

Summary

Μα, είναι δυνατόν, μια παρέα από ποντίκια να παίζουν με την Αλφαβήτα; Ναι, και θα σας παρασύρουν κι εσάς στο μαγικό κόσμο της γραφής και της ανάγνωσης. Λοιπόν, τι λέτε; Θα έρθετε μαζί μας στην Ποντικούπολη; Το ταξίδι μας αρχίζει απ' τη στιγμή που θα ανοίξετε την πρώτη σελίδα... Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τους μικρούς μαθητές της πρώτης σχολικής ηλικίας. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν σωστά και να γνωρίσουν τη μεγάλη περιπέτεια της γραφής. Ακολουθήστε τα παιδιά μιας τάξης νηπιαγωγείου και τα 4 παράξενα ποντικάκια, που θα σας ξεναγήσουν στα 24 γράμματα της αλφαβήτας, μέσα από ασκήσεις πρώτης γραφής και ανάγνωσης, παιχνίδια με λέξεις και ποιήματα - ιστορίες για το κάθε γράμμα.

Product Details

 • SKU:
  0277607
 • ISBN:
  978-960-6714-61-0
 • ISBN2:
  9789606714610
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ
 • Writer:
  ΧΑΝΗ ΦΑΙΗ
 • Curator:
  ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 • Release Year:
  2012
 • Pages:
  120
 • Dimensions:
  21x29
 • Weight:
  0.5200 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews