ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΑΡΙΟΥ

Writer: ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ Σ.ΑΝΔΡΕΑΣ

Published by: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Be the first to review this product

Subtitle - ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Summary - Μέσα από πολύπλοκες αναλύσεις, θεωρήματα, δήθεν ειδικευμένους οικονομικούς και πολιτειακούς αναλυτές, εξεζητημένους, πολύπλοκους όρους, ο κόσμος, ο πολίτης, ο άνθρωπος, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται στον κόσμο σήμερα; !Με προκατασκευασμένο βασικό λόγο, όπου όλα παρουσιάζονται με την επίπλαστη μάσκα, του ειδικού, του επιστημονικά ειδικευμένου, και εμφα......

Retail Price: €14.94

IANOS Price: 13.45 (Discount amount: €1.49)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ Σ.ΑΝΔΡΕΑΣ

writer
ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ Σ.ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο Ανδρέας Σ. Μεσημέρης (Swami Shantiratna Saraswati), θεωρείται, ως σύγχρονη "Αυθεντία" της Γιόγκα και της Επιστήμης του Νου. Εκείνος λέει απλά, πως είναι ένας "εργάτης της γνώσης".

Summary

Μέσα από πολύπλοκες αναλύσεις, θεωρήματα, δήθεν ειδικευμένους οικονομικούς και πολιτειακούς αναλυτές, εξεζητημένους, πολύπλοκους όρους, ο κόσμος, ο πολίτης, ο άνθρωπος, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται στον κόσμο σήμερα; !Με προκατασκευασμένο βασικό λόγο, όπου όλα παρουσιάζονται με την επίπλαστη μάσκα, του ειδικού, του επιστημονικά ειδικευμένου, και εμφανίζονται, μπερδεμένα, δαιδαλώδη ώστε, να αποτρέπουν, στο να ερευνήσουν, αλλά και να μάθουν την αλήθεια! Ποιοι κινούν, τα νήματα, των οικονομικών κρίσεων και υφέσεων, εξαθλίωσης των λαών;! Ποιοι, είναι πίσω απ τα δημιουργημένα πολιτειακά συστήματα, κλώνους, που έχουν εγκατασταθεί, στις παγκόσμιες εξουσίες;! Πώς με τη μηχανισμούς, ενορχηστρώνονται οι "κρίσεις", από τον καιρό που εμφανίστηκαν, οι Κεντρικές Εκδοτικές Κεντρικές τράπεζες;! Πώς δημιουργείται σήμερα το "χρήμα", και οι επιπτώσεις του, με την "εμφάνισή" του! Πίσω από μπερδεμένη οικονομική και πολιτειακή, θολούρα και το επίπλαστο, μόρφωμα, κρύβεται ένας απλός "μυστικός κωδικός". Μία απλή "μηχανιστική πρακτική", που καταργεί, ολοσχερώς, την λεγόμενη οικονομική επιστήμη, τα πολιτειακά συστήματα, και μεταλλάσει την ζωή μας, την ανθρωπότητα, τις κοινωνίες και τους λαούς! Το ανθρώπινο λογισμικό, αλλοιώθηκε, επιθετικά ώστε να παράγει, μεταλλαγμένες αξίες! Όπως ακριβώς, ένας, γεωπόνος, "μπολιάζει", ένα δέντρο, στο γέννημά του, και μετασχηματίζει τους αρχικούς, καρπούς, του, σε κάτι το εντελώς διαφορετικό! Ακριβώς με την ίδια απλή, μεθοδολογία, τεχνοτροπία, ταχυδακτυλουργία, μία προσχεδιασμένη, ιστορικά στιγμή, το σύστημα, "μπολιάστηκε", επιθετικά ώστε να παράγει, παραχαραγμένες αξίες. Αυτό έφερε την ανθρωπότητα στα γόνατα, λοβομοτημένη, από το αξιακό της δικαίωμα, από την γέννηση του άνθρώπου, χωρίς να το γνωρίζει! (...)

Product Details

 • SKU:
  0287196
 • ISBN:
  978-960-87050-8-1
 • ISBN2:
  9789608705081
 • Publisher:
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
 • Writer:
  ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ Σ.ΑΝΔΡΕΑΣ
 • Curator:
  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
 • Release Year:
  2013
 • Pages:
  359
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.4400 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews