ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΟ

Writer: ΧΡΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Published by: ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ

Be the first to review this product

Summary - Ιερό τέρας, σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας, σούπερ σταρ πολύ γρήγορα ανεβασμένη στο χώρο του μύθου το πεπρωμένο της Brigitte - Bardot - βαπτισμένη BB απ' την εκδότρια του Elle, την Helene Lazareff - αρχίζει εδώ. Γύρισε 47 έργα, διαφόρων ποιοτήτων, αλλά ορισμένα, όπως Η αλήθεια, Η ιδιωτική ζωή, Η περιφρόνηση και Σε περίπ......

Retail Price: €10.00

IANOS Price: 8.00 (Discount amount: €2.00)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΧΡΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

writer, curator
ΧΡΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Γιώργος Χρονάς γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1948 στον Πειραιά. Από το 1973, που εμφανίστηκε στα γράμματα, έχει εκδώσει δεκαοχτώ βιβλία με ποιήματα, πεζά, θέατρο. Ξεκίνησε από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, επί Μάνου Χατζιδάκι, το 1979, παρουσιάζοντας την εκπομπή "Οδός Πάνος 17", έως σήμερα πού παρουσιάζει το "Ξενοδοχείο Βαλκάνια". Εργάστηκε επίσης στο Πρώτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα. Ποιήματά του και πεζά έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες. Εκατό τραγούδια του έχουν μελοποιηθεί από Έλληνες συνθέτες. Εκδίδει από τον Φεβρουάριο του 1981 το περιοδικό "Οδός Πανός", τις ομώνυμες εκδόσεις, καθώς και τις "Εκδόσεις Σιγαρέτα". Δημοσιογραφεί κατά καιρούς σε περιοδικά και εφημερίδες και είναι υπεύθυνος του ενθέτου "Βιβλιοθήκη" της "Ελευθεροτυπίας". Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Summary

Ιερό τέρας, σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας, σούπερ σταρ πολύ γρήγορα ανεβασμένη στο χώρο του μύθου το πεπρωμένο της Brigitte - Bardot - βαπτισμένη BB απ' την εκδότρια του Elle, την Helene Lazareff - αρχίζει εδώ.

Γύρισε 47 έργα, διαφόρων ποιοτήτων, αλλά ορισμένα, όπως Η αλήθεια, Η ιδιωτική ζωή, Η περιφρόνηση και Σε περίπτωση δυστυχίας προβάλλονται στις κινηματογραφικές λέσχες αποδεικνύοντας ότι η Μπριζίτ Μπαρντό πέρα από τον μύθο της, από την σταρ και το μοντέλο για το μπούστο της Δημοκρατίας, απλούστατα μπορούσε να 'ναι και ηθοποιός.

Περιέχονται τα κείμενα:
- Γ. Χρονάς, Τρεις νύχτες με την Μπριζίτ
- Για την Μπριζίτ Μπαρντό
- Η Μπριζίτ Μπαρντό, λέει
- Η αλήθεια σύμφωνα με την Μπαρντό
- Η Μπε Μπε και τα ζώα

Product Details

 • SKU:
  0068639
 • ISBN:
  960-7165-20-9
 • ISBN2:
  9607165209
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ
 • Writer:
  ΧΡΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Release Year:
  1991
 • Pages:
  94
 • Weight:
  0.3200 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews