Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Writer: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ

Published by: ΗΛΕΚΤΡΟΝ

Be the first to review this product

Subtitle - ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ
Summary - Ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής… «εθνάρχης»; Έτσι νομίζουν οι λοβοτομημένοι οπαδοί του! Όμως ο «βίος και πολιτεία» του, οι ενέργειές του όσα χρόνια ήταν στο τιμόνι της προδομένης αυτής πατρίδας, μόνο «εθνάρχη» δεν τον καθιστούν· αντίθετα, τον προσδιορίζουν ως έναν μεγάλο ΠΡΟΔΟΤΗ, τόσο της ίδιας του της παράταξης όσο και του έθνους και του λαού μας... Μέσα στις σε......

Retail Price: €15.90

IANOS Price: 14.31 (Discount amount: €1.59)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ

writer
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ
Γεννήθηκε το 1975 στη Δράμα. Γιος του παλιού ποδοσφαιριστή και προπονητή ποδοσφαίρου Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Δρ. φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Σόφιας, με θέμα τη γεωπολιτική του ρωσικού ευρασιανισμού και εθνικομπολσεβικισμού. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και εξειδικεύτηκε στην ιστορία και θεωρία των πολιτισμών. Συμμετείχε σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έδωσε πολλές διαλέξεις. Υπήρξε συνεργάτης πολλών ελληνικών και ξένων Μ.Μ.Ε. (έντυπων και ηλεκτρονικών), ανάμεσα στα οποία οι σημαντικότερες εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας. Συνεργάστηκε με τον ραδιοφωνικό σταθμό AIR 104.4 του Δήμου Αθηναίων, ενώ την περίοδο 2012-2013 παρουσίασε την εκπομπή "Στον πυρήνα του γίγνεσθαι" στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ. Από το 2011 δημοσιεύει σε καθημερινή βάση στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα". Το 2008 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΣΤΕ (Ένωσης Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος).

Summary

Ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής… «εθνάρχης»; Έτσι νομίζουν οι λοβοτομημένοι οπαδοί του! Όμως ο «βίος και πολιτεία» του, οι ενέργειές του όσα χρόνια ήταν στο τιμόνι της προδομένης αυτής πατρίδας, μόνο «εθνάρχη» δεν τον καθιστούν· αντίθετα, τον προσδιορίζουν ως έναν μεγάλο ΠΡΟΔΟΤΗ, τόσο της ίδιας του της παράταξης όσο και του έθνους και του λαού μας... Μέσα στις σελίδες αυτού του συγκλονιατικού βιβλίου, που βασίζεται πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα , περιγράφεται όλη η πολιτική πορεία του <<εθνάρχη >> Καραμανλή : από το Κιουπκιοι μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο .Με ενδιάμεσες στάσεις... την προδοσία της Κύπρου , την εκδίωξη του Βασιλέως και τη φυλάκιση των αξιωματικών!Είναι μια πορεία ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ του καραμανλισμού , που κατέστρεψε την Ελλάδα και που το ανά χείρας έργο τολμά και αναδεικνύει : όχι με περιττά φληναφήματα ,αλλά με στοιχεία κι επιχειρήματα.

Product Details

 • SKU:
  0442253
 • ISBN:
  978-618-5254-39-1
 • ISBN2:
  9786185254391
 • Publisher:
  ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 • Writer:
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ
 • Release Year:
  2018
 • Pages:
  200
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.2200 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews