Ο ΓΛΑΡΟΣ ΙΩΝΑΘΑΝ ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Writer: ΜΠΑΧ ΡΙΤΣΑΡΝΤ

Published by: ΔΙΟΠΤΡΑ

Be the first to review this product

Summary - Αυτή η Νέα Εκδοση περιλαμβάνει το Συμπλήρωμα-Επίλογο που έγραψε ο συγγραφέας για τη συμπλήρωση 20 ετών από την αρχική έκδοση. Εκδόθηκε σε ειδικές διαστάσεις και χρησιμοποιήθηκε ειδικό διαφανές χαρτί για τις φωτογραφίες που δείχνουν το πέρασμα από τη μια διάσταση στην άλλη, για να παρακολουθούμε το παρελθόν που ξεθωριάζει και το μέλλον που διαφαίνεται. Η μετάφρασ......

Retail Price: €16.52

Web Price: 11.20 (Discount amount: €5.32)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΠΑΧ ΡΙΤΣΑΡΝΤ

writer
ΜΠΑΧ ΡΙΤΣΑΡΝΤ
Ο Richard Βach γεννήθηκε το 1936 από τον Roland Robert και την Ruth Helen Bach και είναι δις δις δις (πόσα να βάλω ακόμα;) εγγονός του γνωστού συνθέτη κλασσικής μουσικής JS Bach που όλοι γνωρίζουμε. Τελείωσε το κολέγιο Long Beach το 1955. Ήταν πιλότος, παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο και απέκτησαν 6 παιδιά, στη συνέχεια χώρισε και άφησε την οικογένειά του επειδή, κατά ένα μέρος, δεν πίστευε στο γάμο. Ένα από τα παιδιά του, ο Jonathan, έγραψε ένα βιβλίο για τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ με τίτλο Above the Clouds. Τον ενδιέφερε οτιδήποτε είχε σχέση με τα αεροπλάνα και ήταν κασκαντέρ πιλότος σε κινηματογραφικές ταινίες, μάχιμος αεροπόρος, συγγραφέας τεχνικών πτήσεων και εκπαιδευτής πτήσεων. Παρόλο που οι πτήσεις ήταν το αληθινό του πάθος, πάντα ήθελε να γράψει. Στο γυμνάσιο ένας από τους καθηγητές του τον έκανε να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του. Από το 1959 είχε αυτή την ιδέα ενός πουλιού που μαθαίνει να περνά πέρα από τα τείχη των ορίων, το Γλάρο Ιωνάθαν Λίβινγκστον. Σχεδόν σε όλα του τα βιβλία χρησιμοποιεί τα αεροπλάνα σαν μέσο για περάσει το μήνυμα. Στο βιβλίο Απόδραση από τη Σιγουριά, ο Bach μοιράζεται μαζί μας την παιδική του ηλικία: στα 8 του έχασε τον αδελφό του Robby και από το βιβλίο μαθαίνουμε πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Roy. O Bach γνώρισε τη σύζυγό του, Leslie Parish, στα γυρίσματα της ταινίας O Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον το 1973 που είναι βασισμένη στο βιβλίο του. Λέγεται ότι μήνυσε τους παραγωγούς επειδή άλλαξαν την ταινία χωρίς την έγκρισή του. Στην πραγματικότητα, εκείνοι που είδαν την ταινία είπαν πως το όνομά του δεν αναφερόταν πουθενά παρά μόνο στα copyrights. Η μόνη μου εξήγηση θα ήταν πως δεν ήθελε να συμμετάσχει και αν βάλω μαζί αυτά που είπε στο Γέφυρα Παντοτινής Αγάπης και όσα έχω διαβάσει, η Leslie ήταν κάποιου είδους μεσολαβητής ανάμεσα στα δύο μέρη προκειμένου να γυριστεί η ταινία. Μετά, τράβηξαν το δρόμο τους, μακριά από το Χόλιγουντ, κάπου ανάμεσα στο 1997 και το 1981. τελικά παντρεύτηκαν το 1981. από τότε ο Richard Bach ασχολείται με αυτό που θεωρεί πιο κοντινό στις πτήσεις: τα ανεμόπτερα. Ο Richard και η Leslie χώρισαν πρόσφατα.

Summary

Αυτή η Νέα Εκδοση περιλαμβάνει το Συμπλήρωμα-Επίλογο που έγραψε ο συγγραφέας για τη συμπλήρωση 20 ετών από την αρχική έκδοση. Εκδόθηκε σε ειδικές διαστάσεις και χρησιμοποιήθηκε ειδικό διαφανές χαρτί για τις φωτογραφίες που δείχνουν το πέρασμα από τη μια διάσταση στην άλλη, για να παρακολουθούμε το παρελθόν που ξεθωριάζει και το μέλλον που διαφαίνεται. Η μετάφραση και η δομή του βιβλίου κάνει τη Νέα Ελληνική Έκδοση μοναδική.

Product Details

 • SKU:
  0011297
 • ISBN:
  960-364-067-0
 • ISBN2:
  9603640670
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΔΙΟΠΤΡΑ
 • Writer:
  ΜΠΑΧ ΡΙΤΣΑΡΝΤ
 • Translator:
  ΚΥΠΡΑΙΟΣ Γ.
 • Release Year:
  1993
 • Pages:
  144
 • Dimensions:
  16x21
 • Weight:
  0.5900 kg
 • Country:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Reviews