Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ

Writer: ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΒΙΒΙΑΝ

Published by: ΠΑΤΑΚΗΣ

Be the first to review this product

Subtitle - ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Summary - Στο πρώτο μέρος του βιβλίου μαθαίνουμε πώς το ίδιο μας το χέρι θα μεταμορφωθεί σε κούκλα, πώς θα κατασκευάσουμε κούκλες κάθε είδους αλλά και πώς θα «παίξουμε» με τις κούκλες αυτές κουκλοθέατρο. Ακόμη, μαθαίνουμε πώς να μετατρέψουμε ένα τραγούδι σε έργο για το κουκλοθέατρο, ποια η σημασία της μουσικής και πώς να συνοδέψουμε μια παράσταση με ήχους, πώ......

Retail Price: €22.42

Web Price: 15.20 (Discount amount: €7.22)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΒΙΒΙΑΝ

writer
ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΒΙΒΙΑΝ
Η Βίβιαν Δημητράτου γεννήθηκε στη Λοζάννη. Σπουδές: - Baccalaureat-es-Lettres (Λατινικά - Αρχαία Ελληνικά) - Παρακολούθηση Φιλολογικής Σχολής Πανεπιστημίου και Σχολής Καλών Τεχνών Λοζάννης δύο χρόνια. - Δίπλωμα Νηπιαγωγού και Δημοδιδασκάλισσας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λοζάννης. - Αναγνώριση διπλώματος Νηπιαγωγού από το Υπ. Παιδείας της Ελλάδας. - Δίπλωμα στην Κατασκευή και Παίξιμο Φλογέρας από Καλάμι από την Piper’s Guild Λονδίνου. - Δίπλωμα στο Κουκλοθέατρο από το Puppet Centre Λονδίνου. - Πτυχίο Ωδικής, Αρμονίας και Αντίστιξη στο Ορφείο Ωδείο. Μιλάει και γράφει 5 γλώσσες. Επαγγελματική Δραστηριότητα: - Χειροτεχνία σε παιδιά 6-12 χρονών στο Κρατικό Ορφανοτροφείο BOREL, Ελβετία (τρία χρόνια). - Δημοδιδασκάλισσα στην Ελβετία (2 χρόνια). - Ίδρυση Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου "Jardin d’ Enfants" στην Αθήνα - Διεύθυνση και Διδασκαλία (12 χρόνια). - Καθηγήτρια Μουσικής στη Μετεκπαίδευση Νηπιαγωγών της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας (4 χρόνια). - Διδασκαλία Μουσικής σε ομάδες Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Λειτουργών στη Χ.Ε.Ν. (16 χρόνια). - Διδασκαλία Δημιουργικών Εργασιών στο Δημοτικό της Σχολής Χιλλ, Αθήνα (18 χρόνια). - Καθηγήτρια Τεχνικών, Μουσικής και Κουκλοθέατρου στα Παιδαγωγικά Τμήματα του Ι.Ι.Ε.Κ. Αυγερινοπούλου (12 χρόνια). - Διδασκαλία Δημιουργικών Εργασιών στο 2ο και 18ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων. Συγγραφική Δραστηριότητα: - Μέλος της Ειδικής Τριμελούς Επιτροπής του Κ.Ε.Μ.Ε. σύνταξης Μεθόδου Διδασκαλίας Τραγουδιών-Παιχνιδιών για την Α΄ και τη Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου. - Συγγραφή και Επιμέλεια εκπομπών στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.Ρ.Τ. για τη Φλογέρα από Καλάμι. - Συγγραφέας και Παιδαγωγικός Σύμβουλος των παιδικών μουσικών εκπομπών του Α΄ Προγράμματος της Ε.Ρ.Τ. «Παίζω με τους ήχους» και «Το κυνήγι των Ήχων». - Συγγραφέας και Ειδική Σύμβουλος στις Παιδαγωγικές Τηλεοπτικές Εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. 1 «Έλα να παίξουμε» και «Κόκκινη κλωστή». - Συγγραφέας του βιβλίου «Η Μουσική πάει στο Νηπιαγωγείο» (εκδόσεις Οδυσσέας, 1995).

Summary

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου μαθαίνουμε πώς το ίδιο μας το χέρι θα μεταμορφωθεί σε κούκλα, πώς θα κατασκευάσουμε κούκλες κάθε είδους αλλά και πώς θα «παίξουμε» με τις κούκλες αυτές κουκλοθέατρο. Ακόμη, μαθαίνουμε πώς να μετατρέψουμε ένα τραγούδι σε έργο για το κουκλοθέατρο, ποια η σημασία της μουσικής και πώς να συνοδέψουμε μια παράσταση με ήχους, πώς να γράψουμε ένα σενάριο, τι χρειαζόμαστε για ντεκόρ, τι ρόλο παίζει το φως κλπ.

Product Details

 • Series:
  ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ
 • SKU:
  0147561
 • ISBN:
  960-16-1442-7
 • ISBN2:
  9601614427
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΠΑΤΑΚΗΣ
 • Writer:
  ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΒΙΒΙΑΝ
 • Illustrator:
  ΒΑΙΣ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ
 • Release Year:
  2005
 • Pages:
  211
 • Dimensions:
  20x20
 • Weight:
  0.4500 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews