ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΕΜΕΝΟ)

Writer: ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Published by: ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.

Be the first to review this product

Summary - Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει και αναλύει σε βάθος το πλήρες ιστορικό διάγραμμα των πρωθυπουργών της Ελλάδος, από τον Καποδίστρια, τον πρώτο Κυβερνήτη του νέου ελληνικού κράτους, έως τον Κ. Σημίτη, τον εν ενεργεία πρωθυπουργό της χώρας. Η λεπτομερής παρουσίαση των 90 πρωθυπουργών περιέχει όλες τις κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που άσκησαν τα καθήκοντα του π......

Retail Price: €46.44

IANOS Price: 41.80 (Discount amount: €4.64)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

writer, translator
ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ο Αντώνης Μακρυδημήτρης είναι καθηγητής της Διοικητικής Eπιστήμης στο Tμήμα Πολιτικής Eπιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Nομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Aθηνών. Σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Aθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (LL.M., Ph.D) με υποτροφία εξωτερικού του IKY στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (The London School of Economics and Political Science και University College). Ως υπότροφος του ιδρύματος Fulbright διετέλεσε το 1992 επισκέπτης ερευνητής (research fellow) στα Πανεπιστήμια Princeton των HΠA, Cambridge και Λονδίνου της Aγγλίας. Έχει διατελέσει μέλος επιτροπών εμπειρογνωμόνων για θέματα δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, του Επιστημονικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ινστιτούτου Διοικητικών Επιστήμων και της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη Δημόσια Διοίκηση του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ.. Την περίοδο 2004-2009 υπήρξε Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Δημόσιας Διοίκησης. Έχει γράψει μελέτες και άρθρα για ζητήματα διοίκησης και διακυβέρνησης, δημόσιας πολιτικής πολιτικής και διοικητικής ιστορίας, πολιτικής και κοινωνικής θεωρίας.

Summary

Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει και αναλύει σε βάθος το πλήρες ιστορικό διάγραμμα των πρωθυπουργών της Ελλάδος, από τον Καποδίστρια, τον πρώτο Κυβερνήτη του νέου ελληνικού κράτους, έως τον Κ. Σημίτη, τον εν ενεργεία πρωθυπουργό της χώρας. Η λεπτομερής παρουσίαση των 90 πρωθυπουργών περιέχει όλες τις κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που άσκησαν τα καθήκοντα του πρωθυπουργού και άφησαν το στίγμα τους στην Ιστορία της νεότερης Ελλάδος.

Product Details

 • SKU:
  0050194
 • ISBN:
  960-08-0123-1
 • ISBN2:
  9600801231
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.
 • Writer:
  ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 • Release Year:
  2001
 • Pages:
  483
 • Dimensions:
  21x29
 • Weight:
  0.5400 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews