ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ

Writer: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ

Published by: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ

Be the first to review this product

Subtitle - GLOBALISED IDIOT
Summary - Κάθε σελίδα του βιβλίου και ένα ηλεκτροσόκ γι αυτόν που συμβιβάζεται, υποκύπτει και αδιαφορεί για όλα όσα σήμερα συμβαίνουν μέσα στα σπίτια, τις δουλειές, το περιβάλλον και τις ψυχές μας!Θα σας γεμίσει με έμπνευση για να μεταδώσετε τα μηνύματά του σε όλους εκείνους για τους οποίους νοιάζεστε πραγματικά!......

Retail Price: €8.00

IANOS Price: 7.20 (Discount amount: €0.80)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ

writer
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ
Ο Άκης Αγγελάκης είναι απόφοιτος του London School of Foreign Trade - Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ναυτιλιακά, Nottinghan Polytechnic - Εκπαίδευση Μάνατζμεντ και Δημιουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων με θέματα τις Πωλήσεις, την Αυτοπεποίθηση,την Επικοινωνία και το Management της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο Άκης Αγγελάκης, εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων και στη διδασκαλία τεχνικών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, ανοίγοντας τους δρόμους της προσωπικής επιτυχίας και της επαγγελματικής ευημερίας. Έχει διατελέσει σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και ειδικός συνεργάτης κρατικών οργανισμών σε θέματα παρακίνησης, ανθρώπινων σχέσεων, πωλήσεων, επικοινωνίας και ψυχολογίας της επίτευξης. Εκτός της πρακτικής, η διδακτική του εμπειρία υπερβαίνει τις 12.000 ώρες.Σεμινάρια του έχουν παρακολουθήσει και παρακολουθούν οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες και οργανισμοί.

Summary

Κάθε σελίδα του βιβλίου και ένα ηλεκτροσόκ γι αυτόν που συμβιβάζεται, υποκύπτει και αδιαφορεί για όλα όσα σήμερα συμβαίνουν μέσα στα σπίτια, τις δουλειές, το περιβάλλον και τις ψυχές μας!Θα σας γεμίσει με έμπνευση για να μεταδώσετε τα μηνύματά του σε όλους εκείνους για τους οποίους νοιάζεστε πραγματικά!

Product Details

 • SKU:
  0220854
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
 • Writer:
  ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ
 • Release Year:
  2009
 • Pages:
  82
 • Dimensions:
  13x20
 • Weight:
  0.1600 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: Various - Intoit