ΠΛΟΗΓΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Writer: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ

Published by: ΑΡΧΥΤΑΣ

Be the first to review this product

Summary - Η Οδύσσεια, το αθάνατο ομηρικό έργο, είναι ένα έπος πολυεπίπεδο· μπορεί να διαβαστεί κάτω από πολλά και ποικίλα πρίσματα, δεν είναι ένα έργο μονόπλευρο. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερή της αξία μες στους αιώνες... Έτσι και το παρόν πόνημα.Είναι αφ' ενός μία συναρπαστική διήγηση, είναι όμως ταυτόχρον και μια ανάλυση βαθιά μέσα......

Retail Price: €12.72

IANOS Price: 11.45 (Discount amount: €1.27)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ

writer
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ
Γεννήθηκε το 1975 στη Δράμα. Γιος του παλιού ποδοσφαιριστή και προπονητή ποδοσφαίρου Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Δρ. φιλοσοφίας του πανεπιστημίου της Σόφιας, με θέμα τη γεωπολιτική του ρωσικού ευρασιανισμού και εθνικομπολσεβικισμού. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και εξειδικεύτηκε στην ιστορία και θεωρία των πολιτισμών. Συμμετείχε σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έδωσε πολλές διαλέξεις. Υπήρξε συνεργάτης πολλών ελληνικών και ξένων Μ.Μ.Ε. (έντυπων και ηλεκτρονικών), ανάμεσα στα οποία οι σημαντικότερες εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας. Συνεργάστηκε με τον ραδιοφωνικό σταθμό AIR 104.4 του Δήμου Αθηναίων, ενώ την περίοδο 2012-2013 παρουσίασε την εκπομπή "Στον πυρήνα του γίγνεσθαι" στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ. Από το 2011 δημοσιεύει σε καθημερινή βάση στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα". Το 2008 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΣΤΕ (Ένωσης Δημοσιογράφων & Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος).

Summary

Η Οδύσσεια, το αθάνατο ομηρικό έργο, είναι ένα έπος πολυεπίπεδο· μπορεί να διαβαστεί κάτω από πολλά και ποικίλα πρίσματα, δεν είναι ένα έργο μονόπλευρο. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερή της αξία μες στους αιώνες... Έτσι και το παρόν πόνημα.Είναι αφ' ενός μία συναρπαστική διήγηση, είναι όμως ταυτόχρον και μια ανάλυση βαθιά μέσα στη διμιουργία του Ομήρου.Χωρίς να θέλει να παρουσιάσει μια <<τελική λύση>>, ο συγγραφέας του παρόντος παραθέτει τη δική του οπτική γωνία γι' αυτό το θεόπνευστο έργο ψυχής: την αξεπέραστη Οδύσσεια των Ελλήνων.

Product Details

 • SKU:
  0442262
 • ISBN:
  978-618-83821-0-7
 • ISBN2:
  9786188382107
 • Publisher:
  ΑΡΧΥΤΑΣ
 • Writer:
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΣΑΙΑΣ
 • Release Year:
  2018
 • Pages:
  180
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.2100 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews