ΡΟΥΛΗΣ Ο ΥΔΡΑΙΟΣ ΝΑΝΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΛΗΣ

Writer: ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ

Published by: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Be the first to review this product

Summary - …Ία-Ία-Ία! και Ία-Ία-Ία! Ένας πάρα πολύ µικρούλης, τόσο δα µικρούλης γαϊδαρούλης γεννιέται στο πανέµορφο, γεµάτο ιστορία και µαγεία γραφικό ελληνικό νησί της Ύδρας. Τον βαφτίζουν «Ρούλης, ο Υδραίος νάνος γαϊδαρούλης». Μπορεί να µη φταίει ο καηµενούλης ο Ρούλης ο γαϊδαρούλης που γεννήθηκε τόσο δα µικρούλης, στο µέγεθος µιας κοτούλας. Μπορεί να µη φταίει ο δ......

Retail Price: €8.99

IANOS Price: 8.09 (Discount amount: €0.90)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΚΗΣ

writer
ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΚΗΣ
Ο 'Aκης είναι γιος του Πάνου και είναι µαθητής του γυµνασίου. Ο 'Aκης, που αγαπά πολύ τους γονείς του και τους φίλους του, παράλληλα µε το σχολείο του ασχολείται µε το µπάσκετ, το ποδήλατο και τη ζωγραφική – µε ιδιαίτερη προτίµηση στα γκραφίτι. Αγαπά τα ταξίδια, τη µουσική, τα παραµύθια και του αρέσει να ονειρεύεται έναν κόσµο όπου δεν θα υποφέρει κανείς. Έγραψε, µαζί µε τον Πάνο, το παραµύθι ΜΑΜ & ΑΑ: Το ταξίδι µιας πατάτας (µια περιπέτεια υπό έκδοση). Ο 'Aκης και ο Πάνος λατρεύουν την Ύδρα. Αισθάνονται Υδραίοι και, σε αυτό το περήφανο και ιστορικό νησί, έφτιαξαν ένα σπιτάκι, που στο κτίσιµό του πρόσφεραν την πολύτιµη και ανεκτίµητη βοήθειά τους τα εργατικά, φιλότιµα και πανγλυκύτατα γαϊδουράκια της Ύδρας. Προσπαθούν να επισκέπτονται όσο µπορούν πιο τακτικά αυτό το ευλογηµένο, γεµάτο οµορφιές και µαγεία νησί της Ελλάδας. Η Ύδρα τούς χαρίζει –τόσο απλόχερα και τόσο γενναιόδωρα!– γαλήνη, ηρεµία και οµορφιά. Αυτό το µοναδικό και ονειρεµένο νησί τούς προκαλεί κάθε φορά, µε το µεγαλείο του και τη γραφικότητά του, έµπνευση για δηµιουργία.

ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ

writer
ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
Ο Πάνος είναι περήφανος (χαζο)µπαµπάς του Ακη. Είναι χηµικός µηχανικός-διδάκτορας βιοτεχνολόγος και στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στον χώρο της υγείας. Πέρα από την αγάπη του για την οικογένειά του, είναι ονειροπόλος, οραµατιστής και συγγραφέας των βιβλίων: Η Αρχαία Ελλάδα και ο Σύγχρονος Μάνατζερ / Ancient Greece and the modern manager (Καλέντης 2009), Εν Δελφοίς Σοφία: Τα παραγγέλµατα των επτά σοφών / Wisdom made in Delphi: The commandments of the seven sages (Τόπος 2011), Ελληνική Σοφία: η γη και οι άνθρωποι / Greek Wisdom: the land and the people (Τόπος 2012). Ο 'Aκης και ο Πάνος λατρεύουν την Ύδρα. Αισθάνονται Υδραίοι και, σε αυτό το περήφανο και ιστορικό νησί, έφτιαξαν ένα σπιτάκι, που στο κτίσιµό του πρόσφεραν την πολύτιµη και ανεκτίµητη βοήθειά τους τα εργατικά, φιλότιµα και πανγλυκύτατα γαϊδουράκια της Ύδρας. Προσπαθούν να επισκέπτονται όσο µπορούν πιο τακτικά αυτό το ευλογηµένο, γεµάτο οµορφιές και µαγεία νησί της Ελλάδας. Η Ύδρα τούς χαρίζει –τόσο απλόχερα και τόσο γενναιόδωρα!– γαλήνη, ηρεµία και οµορφιά. Αυτό το µοναδικό και ονειρεµένο νησί τούς προκαλεί κάθε φορά, µε το µεγαλείο του και τη γραφικότητά του, έµπνευση για δηµιουργία.

Summary

…Ία-Ία-Ία! και Ία-Ία-Ία! Ένας πάρα πολύ µικρούλης, τόσο δα µικρούλης γαϊδαρούλης γεννιέται στο πανέµορφο, γεµάτο ιστορία και µαγεία γραφικό ελληνικό νησί της Ύδρας. Τον βαφτίζουν «Ρούλης, ο Υδραίος νάνος γαϊδαρούλης». Μπορεί να µη φταίει ο καηµενούλης ο Ρούλης ο γαϊδαρούλης που γεννήθηκε τόσο δα µικρούλης, στο µέγεθος µιας κοτούλας. Μπορεί να µη φταίει ο δύστυχος ο Ρούλης που η φύση τον έκανε νάνο, πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα γαϊδουράκια της Ύδρας, χωρίς να µπορεί κι αυτός να βοηθήσει µε την εργασία του τους ευγενικούς κατοίκους του νησιού. Αγωνίστηκε όµως και ξεχώρισε για το µοναδικό σε όλο τον κόσµο χαµόγελό του, που το πρόσφερε µέσα από την καρδούλα του σε όλους, τόσο γενναιόδωρα! Ένα ιδιαίτερο χαµόγελο που έλαµπε από καλοσύνη, χαρίζοντας ζεστασιά, και που έγινε σε όλες τις γωνιές της γης γνωστό σαν ένα «πολύτιµο σύµβολο της Αγάπης». …Ία-Ία-Ία! και Ία-Ία-Ία!

Product Details

 • SKU:
  0370823
 • ISBN:
  978-960-569-575-0
 • ISBN2:
  9789605695750
 • Publisher:
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 • Writer:
  ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΚΗΣ, ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
 • Curator:
  ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
 • Illustrator:
  ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Release Year:
  2016
 • Pages:
  48
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  0.2900 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews