ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΚΗΣΗ

Writer: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Published by: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

Be the first to review this product

Subtitle - ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ
Summary - Η συγκριτική διοικητική ανάδυση τεσσάρων προγραμμάτων διοικητικής μεταρρύθμισης κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με άξονα αναφοράς τη στρατηγική της Λισσαβόνας αποτελεί το αντικείμενο της παρούσης μελέτης. Με τον τρόπο αυτό προσεγγίζονται ζητήματα που άπτονται του λόγου και της πρακτικής της διοικητικής μεταρρύθμισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσδιορίζονται ομοιότητες κα......

Retail Price: €12.72

Web Price: 8.70 (Discount amount: €4.02)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

writer
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2003 διδάσκει σε δημοτικά σχολεία κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων (3ο Δημοτικό σχολείο Ζεφυρίου – τσιγγανόπαιδες, 24ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών -παλιννοστούντες). Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αρχικά με το αγώνισμα του ακοντισμού, στο οποίο και κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων το 1987.Από το 2001 έχει μεταπηδήσει αγωνιστικά στο άθλημα της σκοποβολής και ειδικά στο ολυμπιακό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολίου ανδρών, στο οποίο και παραμένει μέχρι και σήμερα πρωταθλητής Α' κατηγορίας, με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό (ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ 2007, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΝΑΧΟΥ 2008). Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Άγκυρα επτά παιδικά βιβλία του. Τον Δεκέμβριο του 2010 ο Νίκος Μιχαλόπουλος, μέλος του LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDATION, που χρησιμοποιεί τον αθλητισμό ως μέσο για θετικές κοινωνικές αλλαγές, κατάφερε να τοποθετήσει την Ελληνική σημαία στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής, το όρος Κιλιμάντζαρο στα 6000μ., μέλος μιας ομάδας ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών απ' όλο τον κόσμο και με αρχηγό τη θρυλική τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το προτεινόμενο για το Νόμπελ Ειρήνης MATHARE YOUTH SPORT ASSOCIATION στο Ναϊρόμπι, που φιλοξενεί παιδιά-θύματα βίας, πολέμου και ασθενειών.

Summary

Η συγκριτική διοικητική ανάδυση τεσσάρων προγραμμάτων διοικητικής μεταρρύθμισης κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με άξονα αναφοράς τη στρατηγική της Λισσαβόνας αποτελεί το αντικείμενο της παρούσης μελέτης. Με τον τρόπο αυτό προσεγγίζονται ζητήματα που άπτονται του λόγου και της πρακτικής της διοικητικής μεταρρύθμισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσδιορίζονται ομοιότητες και διαφορές μεταξύ αυτών και αναδύονται θέματα όπως αυτό του Ευρωπϊκού διοικητικού πεδίου και της διοικητικής σύγκλιση. Ουσιαστικά η μελέτη αυτή επιχειρεί να αναλύσει τη στρατηγική της Λισσαβόνας με διοικητικούς όρους, φωτίζοντας πτυχές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, στην οποία συνυπάρχει διαλεκτικά η ομοιότητα με την ποικιλία.

Product Details

 • SKU:
  0248115
 • ISBN:
  978-960-02-2458-0
 • ISBN2:
  9789600224580
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
 • Writer:
  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
 • Release Year:
  2010
 • Pages:
  215
 • Dimensions:
  15x21
 • Weight:
  0.2000 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews