ΤΑ 95 ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ

Writer: ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ

Published by: ΩΡΙΩΝ

Be the first to review this product

Summary - Μια νύχτα ο Αλέξανδρος εντυπωσιάζεται από το ολόγιομο φεγγάρι. Η πανσέληνος θα του δημιουργήσει αμέτρητα ερωτήματα για το μικρό, αχώριστο σύντροφο της Γης. Γιατί βλέπουμε τη Σελήνη άλλοτε μισή και άλλοτε ολόκληρη; Ποιοι και πώς την επισκέφτηκαν; Η μεγάλη του αδελφή, η Αφροδίτη, όχι μόνο λύνει απορίες του αλλά και τον ταξιδεύει με τα φτερά της φαντασίας και......

Retail Price: €10.00

IANOS Price: 9.00 (Discount amount: €1.00)

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ

writer
ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ

Η Έλενα Αρτζανίδου γεννήθηκε το 1964 στη Waldsassen στη Δ. Γερμανία. Στα εννιά της χρόνια, η παραμονή της στην Ελλάδα οριστικοποιήθηκε στο Μαυρονέρι του νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το 1981 τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας, καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων αλλά και άρθρων που αφορούν τον πολιτισμό για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη - Μακεδονία και στο free-press Karfitsa. Σήμερα αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό έντυπο www.thinkfree.gr. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Τα βιβλία της Ένα ζευγάρι κόκκινα αθλητικά παπούτσια και Κόκκινα χρυσά παπούτσια διασκευάστηκαν από το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και παρουσιάστηκαν στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης το 2004. Δίδαξε μαθήματα φιλαναγνωσίας-πρακτικές εφαρμογές, ύστερα από πρόσκληση του καθηγητή Π.Λ. Ανδρέα Καρακίτσιου, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δασκάλων του Α.Π.Θ. τα έτη 2013-2014-2015, στηριζόμενα στο κοινό βιβλίο των Ε. Αρτζανίδου - Στ. Γρόσδος - Δ. Γουλής - Ανδρ. Καρακίτσιος, Παιχνίδια φιλαναγνωσίας και αναγνωστικές εμψυχώσεις, εκδ.Gutenberg. Συμμετείχε το 2016 ως προσκεκλημένη πεζογράφος στο μεταπτυχιακό Δημιουργικής γραφής του ΤΕΠΑΕ Α.Π.Θ. παρουσιάζοντας τεχνικές δημιουργικής γραφής «Εικόνα-Δημιουργία». Το ίδιο πρόγραμμα παρουσίασε στο «Διά βίου μάθησης-ΤΕΠΑΕ Α.Π.Θ.» τα έτη 2014-2015-2016, σε πρόσκληση του καθηγητή Ανδρέα Καρακίτσιου.

Eίναι δημιουργός του βραβευμένου από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου blog, Δείτε εδώ

Summary

Μια νύχτα ο Αλέξανδρος εντυπωσιάζεται από το ολόγιομο φεγγάρι. Η πανσέληνος θα του δημιουργήσει αμέτρητα ερωτήματα για το μικρό, αχώριστο σύντροφο της Γης. Γιατί βλέπουμε τη Σελήνη άλλοτε μισή και άλλοτε ολόκληρη; Ποιοι και πώς την επισκέφτηκαν; Η μεγάλη του αδελφή, η Αφροδίτη, όχι μόνο λύνει απορίες του αλλά και τον ταξιδεύει με τα φτερά της φαντασίας και στα υπόλοιπα φεγγάρια του ηλιακού μας συστήματος. Τελικά θα τον εντυπωσιάσει με τις γνώσεις της. Μείνετε κοντά τους και ακολουθήστε τα δυο αδέλφια σε αυτό το διαστημικό ταξίδι.

Product Details

 • SKU:
  0193655
 • ISBN:
  978-960-8288-51-5
 • ISBN2:
  9789608288515
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΩΡΙΩΝ
 • Writer:
  ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
 • Illustrator:
  ΓΡΙΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 • Release Year:
  2007
 • Pages:
  42
 • Dimensions:
  25x22
 • Weight:
  0.4500 kg