ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ / ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ - CD

Artist: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Production Company: SELINA

Be the first to review this product

Summary - Οι πρώτοι ήχοι που θυμάται ένα μωρό: το νανούρισμα της μητέρας και η γλυκιά μελωδία ενός κουρδιστού παιχνιδιού. Αναμνήσεις που συνοδεύουν έναν άνθρωπο μια ζωή ολόκληρη, συνώνυμα τρυφερότητας και αθωότητας, σύμβολα μίας μουσικής αφετηρίας. Σίγουρα όχι οι ήχοι του μπουζουκιού του Βασίλη Τσιτσάνη… Κι όμως. Οι πιο …ανήσυχοι γονείς, που ήδη γνωρίζουν ότι έργα......
IANOS Price: 11.99

Upon availability in the publisher. Shipping within 2-5 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

Summary

Οι πρώτοι ήχοι που θυμάται ένα μωρό: το νανούρισμα της μητέρας και η γλυκιά μελωδία ενός κουρδιστού παιχνιδιού. Αναμνήσεις που συνοδεύουν έναν άνθρωπο μια ζωή ολόκληρη, συνώνυμα τρυφερότητας και αθωότητας, σύμβολα μίας μουσικής αφετηρίας. Σίγουρα όχι οι ήχοι του μπουζουκιού του Βασίλη Τσιτσάνη… Κι όμως.

Οι πιο …ανήσυχοι γονείς, που ήδη γνωρίζουν ότι έργα κλασικών συνθετών αλλά και «ιερών τεράτων» της rock μουσικής έχουν ενορχηστρωθεί για βρέφη, θα πρέπει να ξέρουν ότι το πεδίο των επιλογών τους διευρύνεται.

Ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, γνωστός για τη σειρά τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», φέρνει την παράδοση της έντεχνης ελληνικής μουσικής ένα βήμα πιο κοντά στην κούνια των μωρών με τη σειρά: «Μουσική για βρέφη - Έλληνες Συνθέτες».

Product Details

 • SKU:
  0338467
 • Production Company:
  SELINA
 • Artist:
  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
 • Release Year:
  2014
 • Weight:
  0.1500 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews

: Caetano Veloso - Smoke Gets In Your Eyes