ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ +CD

Be the first to review this product

Summary - Tο πρωτότυπο εγχειρίδιο Τεχνικές Έκφρασης, Έκφραση - Έκθεση Β' Λυκείου απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που αναζητούν ένα ποιοτικό και πλήρες υλικό για το μάθημα της έκθεσης, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της σχολικής πρακτικής. Πρόκειται για ένα εμπλουτισμένο και πολύτιμο «εργαλείο» που περιέχει: πλήρες υλικό για τη θεωρία του σχολικού βιβ......

Retail Price: €18.02

Web Price: 14.40 (Discount amount: €3.62)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Δ.ΜΑΡΙΑ

writer
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Δ.ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Πετροπούλου γεννήθηκε στην Άνω Γλυφάδα. Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας. Από το 1997 διδάσκει το μάθημα της Έκφρασης-Έκθεσης σε μαθητές όλων των τάξεων Γενικού Λυκείου σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και Φροντιστήρια.

Summary

Tο πρωτότυπο εγχειρίδιο Τεχνικές Έκφρασης, Έκφραση - Έκθεση Β' Λυκείου απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που αναζητούν ένα ποιοτικό και πλήρες υλικό για το μάθημα της έκθεσης, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της σχολικής πρακτικής. Πρόκειται για ένα εμπλουτισμένο και πολύτιμο «εργαλείο» που περιέχει: πλήρες υλικό για τη θεωρία του σχολικού βιβλίου ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης γνωστικό υλικό για κάθε θεματική ενότητα, που συνοδεύεται από κριτήρια αξιολόγησης πρόσφατα άρθρα και κείμενα από επιλεγμένες πηγές, σημαντικά για τη γνωστική κατάρτιση και την εξάσκηση της γλωσσικής και κριτικής ικανότητας του μαθητή πιθανές ερωτήσεις θεωρίας με υποδειγματικές απαντήσεις δεκαπεντάλεπτα κριτήρια αξιολόγησης (τεστ) με στοχευμένες ερωτήσεις ελέγχου εμπέδωσης της ύλης απαντήσεις των ασκήσεων θεωρίας και των κριτηρίων αξιολόγησης, με σκοπό τον αυτοέλεγχο και την αυτοαξιολόγηση. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος αποτελεί πρωτοτυπία το συνοδευτικό cd με παρουσίαση σε PowerPoint όλων των θεματικών ενοτήτων της έκθεσης. Οι παρουσιάσεις αυτές μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν σε διαδραστικούς πίνακες, σεμιναριακή διδασκαλία ή προσωπική χρήση του μαθητή που ελκύεται να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Product Details

 • SKU:
  0413155
 • ISBN:
  978-960-456-487-3
 • ISBN2:
  9789604564873
 • Publisher:
  ΖΗΤΗ
 • Writer:
  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Ι. ΣΟΦΙΑ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Δ.ΜΑΡΙΑ
 • Release Year:
  2017
 • Pages:
  432
 • Dimensions:
  17x24
 • Weight:
  1.2000 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews